Yani kamera dışında çok fark yok. İkisi de değmez ama kurye isen magic 8 Lite daha uygun senin için.
@Serhat dışında Honor 400 de ısınma sorunu yaşayan duymadım henüz.
Xiaomi Mi serisinde reklam bulunmuyor. Yani mi 15t alırsan o sorunlar telefonunda olmayacak.
POCO ve Redmi'de tamtersi reklam mevcut.

25FE de patlayamazsın çünkü kullandığı işlemciyi S24 ve S24+ kullanıyor.
Cihaz da fakir S24+ zaten.

Ya Full kuryelik odaklı alırsam gündelik hayatta da işlemci kamera açısından sıkıntı yaşarım.
30-35bandında ne alabilirim ?
400 Pro olabilir ama çok güvenemiyorum Honor vs.

Ya Full kuryelik odaklı alırsam gündelik hayatta da işlemci kamera açısından sıkıntı yaşarım.
30-35bandında ne alabilirim?

S25 FE en iyisi olur sizin için.
2200 gibi sorunlu değil 2400.aynı zamanda S23 FE ve S24 FE ye göre daha iyi pil ömrüne sahip.
Bir de 23 FE ye göre daha hafif ve daha ince.

Dandik marka ve cihaz almayınca patlamak zor, şimdilik bu bahsettiğim 3 cihaz güzel, birkaç sene gideri var.

X3 patlamaya müsait cihaz, kronik hatası var.

Ya cihaz teknik olarak iyi fakat işte Samsung gibi bir firmada bile böyle şeyler var.
Bilemiyorum açıkçası.
1-2sene gitmesi de kötü.
X3zaten kronik bombardımanı yapmışlar nereyi tutsan kronik.
Mikrofon nasıl bozulur telefonda :D

S25 FE en iyisi olur sizin için.
2200 gibi sorunlu değil 2400.aynı zamanda S23 FE ve S24 FE ye göre daha iyi pil ömrüne sahip.
Bir de 23 FE ye göre daha hafif ve daha ince.

Şu an mesela S24 30bin civarında bu telefonu biraz daha kullanıp takas ile 25vs mi alsam 25Plus mu alsam ne tavsiye edersiniz.

Şu an mesela S24 30bin civarında bu telefonu biraz daha kullanıp takas ile 25vs mi alsam 25Plus mu alsam ne tavsiye edersiniz.

S25 FE de o fiyatlarda. S24'ten daha iyi pile sahip olacaksınız.
Onunla da takasa girip s25/s25+ alırsınız.
Ancak S25+ için yolun sonu geliyor.

S25 FE de o fiyatlarda. S24'ten daha iyi pile sahip olacaksınız.
Onunla da takasa girip s25/s25+ alırsınız.
Ancak S25+ için yolun sonu geliyor.

Vallahi ben bir bu senenin yarısına kadar kullanmaya devam ederim herhalde.
Elime para geçince de o anki duruma göre bakarım o zaman.

İlk konuyu açarken dedim ki eğer böyle bataryada falan problem varsa ısınmasında değiştiririz dedim de.
Yeni telefon almaya çok da gerek yok 5ay sonra bakacağım artık.

Herkese destekleri ve tavsiyeleri hakkında teşekkür ederim, müteşekkirim.

Ya cihaz teknik olarak iyi fakat işte Samsung gibi bir firmada bile böyle şeyler var.
Bilemiyorum açıkçası.
1-2sene gitmesi de kötü.
S23 FE birkaç sene gider dâhâ, değiştirmek için acele etme.
Bende de 5 yıllık A70 var, gündelik olarak problem yaratmıyor ama oyun oynamaya gelmiyor artık, drop falan giriyor, gidici artık.
Gönlümde Oneplus 15 var ama S25 FE - S25 Plus - 15T Pro gibi cihazları düşünüyorum şimdilik, yaza doğru bakarız artık ne olursa. :)

S23 FE birkaç sene gider dâhâ, değiştirmek için acele etme.
Bende de 5 yıllık A70 var, gündelik olarak problem yaratmıyor ama oyun oynamaya gelmiyor artık, drop falan giriyor, gidici artık.
Gönlümde OnePlus 15 var ama S25 FE - S25 Plus - 15t Pro gibi cihazları düşünüyorum şimdilik, yaza doğru bakarız artık ne olursa. :)

Evet dediğin gibi giderde takasda da az gider bu sefer :D
Vallahi bataryadan olabilir ya halen onu düşünüyorum ben :D :D
Eskiyen cihazların çoğu ısınıyor çünkü bataryadan vs.
Ben bu telefonu 17ye almıştım 2023'te.

@Serhat dışında Honor 400 de ısınma sorunu yaşayan duymadım henüz.
Valla uygulamalara güncelleme geldi o vakitten beri aşırı ısınma yok, 36-37 en fazla o da kılıfla kullanım da. Düzeliyor sanırsam. Android 16 ve MagicOS 10'a tam optimize değildiler sanırsam.

30-35bandında ne alabilirim ?
Kurye için alacaksan sana önerim çift telefon kullanman. Birisi ana cihazın olsun diğeri ise Samsung A serisi ama A1x veya A3x serisinden mesela veya Honor Magic 8 Lite al direkt. Onlar sağlam ve bataryası iyi oluyor.

Mesela annemin A34 çıktığında aldık o zamandan beri kullanıyor %100 şarj ile 10-12 saat alıyor ekran süresi olarak, keza babamın A15'de öyle.

Ben Honor 400 ile zar zor 6-7 alıyorum. Pek optimize değil batarya. Bu yüzden Samsung diyorum aslında.

Son düzenleme:
Evet dediğin gibi giderde takasda da az gider bu sefer :D
Vallahi bataryadan olabilir ya halen onu düşünüyorum ben :D :D
Eskiyen cihazların çoğu ısınıyor çünkü bataryadan vs.
Ben bu telefonu 17ye almıştım 2023'te.
Benim cihazda da bir süre ısınma sorunu vardı, arka planda çalışan uygulamaları kapattım ve düzeldi.
Bataryadan da olabilir ama telefonu mobil veri ile kullanıyorsan da ısınanabilir, internetin bir ucundan kesin yargıda bulunmak zor.