Samsung S23 FE alınır mı?

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Geçen sanki 256 GB versiyonunu 20.700 TL'ye gördüm ama şu an onu bulamıyorum. S23FE şu anki fiyatına değer mi? 128 yerine 256 almak aradaki fiyat farkına değer mi? Bu bütçeye daha iyi ne önerilebilir? Şarj süresi nasıldır?

En ucuz MediaMarkt'ta bulunuyor hocam. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.

128 ve 256GB arasında 1000TL'den fazla bir fiyat farkı var. Bence verilebilir bir fiyat.

S24 alın hocam.

++++

Yaklaşık 1500 lira fark var hocam. Bir de ben babam için aldıracağım da babam fabrikada çalışıyor. Tlefon bu ortama dayanabilir mi? Para boşa gitmesin.

Şu an a51 kullanıyor. Üç kuruş para kazanan adamlar Iphone 14,15'ler alırken babam daha bu telefonda ve bozulana kadar kullanacağım diyor. Benim telefonlarda bozuldu ama. Bana 6 bin 7 binlik bir telefon alınıp sonra a51 daha da eskidiği zaman kendine bir telefon alması mantıksız ve daha masraflı bence.

S24 alın hocam.

40 bin TL?

S23 FE iyi cihaz alınır 256 almanızı öneririm çok büyük bir fiyat farkı yok gibi.

Arka tarafı cam olduğu için sıkıntı olabilir ancak güzel bir kılıf ve ekran koruyucu ile koruyabilirsiniz diye düşünüyorum. S23 FE uzun ömürlü bir cihaz en az 5 yıl sıkıntı çekmeden gönül rahatlığıyla kullanır.

Batarya önemli değilse S22 öneririm. Isınma sorunu güncellemeler düzelmiş diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…