xalvorath
Yetkin
Atkif S9+ kullanıcısıyım, öncesinde 5 6 ay kadar S10+ kullandım sonra aptal sebeplerden ötürü arkadaşıma verdim şimdi S9+ ile devam ediyorum. Ekran kartımı satışa koydum, o satıldığı zaman kendime idarelik bir Note 9 alacağım, ay sonu geldiği zamanda ana telefonu almayı düşünüyorum.
Normalde Note 20 Ultra alacaktım ama S23 Ultra daha mantıklı gibi geldi. Güncelleme desteği vs pek umurumda olan şeyler değil.
S23 Ultra'nın bir kroniği vs var mı? Tuğla gibi olmasından kaynaklı sevdiğim bir tasarım, ağırlığı da 233 gram tam benlik telefon kasa ve ağırlık olarak. Kalem yıllardır istediğim bir şey zaten, Note 20 Ultra'yı da o sebepten istiyordum sonra aklıma S serisi geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kullananların genel fikri ne?
Normalde Note 20 Ultra alacaktım ama S23 Ultra daha mantıklı gibi geldi. Güncelleme desteği vs pek umurumda olan şeyler değil.
S23 Ultra'nın bir kroniği vs var mı? Tuğla gibi olmasından kaynaklı sevdiğim bir tasarım, ağırlığı da 233 gram tam benlik telefon kasa ve ağırlık olarak. Kalem yıllardır istediğim bir şey zaten, Note 20 Ultra'yı da o sebepten istiyordum sonra aklıma S serisi geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kullananların genel fikri ne?
Son düzenleyen: Moderatör: