256 GB sana göre uzun ömürlü ve yüksek bir depolama ise kolay gelsin.256 GB uzun ömürlü olması 7 yıl güncelleme desteği alacağı için.
Detaylar
Kim cevapladı?Asily 23
Üstün
Sadece kamera için alacaksan mantıklı değil. Oyun ve pil için çok zayıf.
Kamera hiç mantıklı değil mi? Bu fiyatta rakibi yok. Pil de iyi gidiyor. İşlemcisi de aynı zamanda bu fiyatta rakipsiz.
m3rt
Yetkin
Sadece kamera için alacaksan mantıklı değil. Oyun ve pil için çok zayıf.
Kamerası rakipleri ile yarışır seviyede, oyun konusunda o fiyat bandında saf güç olarak en iyisi, pil olarak normal bir kullanımda 7-8.30 SOT.
Vaga 3
Uzman
Hocam, 250 GB yanlış yazdım. Uzun ömürlü olmasının nedeni, bana göre, 7 yıl güncelleme alacak olması. Telefonda en fazla 256 GB depolama var ve daha yüksek bir seçeneği ekleyemiyoruz. Bir de alternatif öneriniz var mı diye soruyorum, ama henüz bir şey yazmadınız. Bir öneri söyleyin, ona bakalım. Arkadaşım mecbur kalmadıkça telefonunu satmaz, çünkü Samsung’un ikinci el fiyatları genellikle düşüyor. Bu telefonu tercih etme nedenlerinden biri de Samsung arayüzünün iyi olması ve sunduğu özellikler. Siz bir öneri söyleyin onuda değerlendirelim.256 GB sana göre uzun ömürlü ve yüksek bir depolama ise kolay gelsin.
Pil, opsiyonel olarak iyi, evet. İşlemcisi de çok çabuk yavaşlıyor. Plus modeli bile hemen yavaşlıyorken, FE modelinin kusursuz olması beklenemez. İki defa garantiye vermesine ve hatta sıfırıyla değiştirilmesine rağmen bir ton sorun yaşayan insanla dolu Reddit. Hepsini paylaşmayacağım, ancak arkadaşım zamanında Samsung için böyle bir konu açtı ve yorumlarını da belirtti. Pil tasarrufunu ayarlayıp tüm uygulamaları kaldırmasına rağmen yine de pil ömrünü uzatamadı. Daha fazla diyaloğa girmeyeceğim. Sonuç belli.Kamera hiç mantıklı değil mi? Bu fiyatta rakibi yok. Pil de iyi gidiyor. İşlemcisi de aynı zamanda bu fiyatta rakipsiz.
Vaga 3
Uzman
Az önce doğru cevabı yazmışım. Alacağımız telefonun modeli 256 GB ve konunun içinde de belirttim, ancak okumamışsınız. Telefonda 250 GB'den daha yüksek bir seçenek yok. Ayrıca uzun ömürlü olmasının nedenini de kendimce açıkladım.
Mediatek bile daha iyi.
İstersen 512GB olanı al yine kötü. Sadece kamera alıyorsun.Az önce doğru cevabı yazmışım. Alacağımız telefonun modeli 256 GB ve konunun içinde de belirttim, ancak okumamışsınız. Telefonda 250 GB'den daha yüksek bir seçenek yok. Ayrıca uzun ömürlü olmasının nedenini de kendimce açıkladım.
Vaga 3
Uzman
Pil, opsiyonel olarak iyi, evet. İşlemcisi de çok çabuk yavaşlıyor. Plus modeli bile hemen yavaşlıyorken, FE modelinin kusursuz olması beklenemez. İki defa garantiye vermesine ve hatta sıfırıyla değiştirilmesine rağmen bir ton sorun yaşayan insanla dolu Reddit. Hepsini paylaşmayacağım, ancak arkadaşım zamanında Samsung için böyle bir konu açtı ve yorumlarını da belirtti. Pil tasarrufunu ayarlayıp tüm uygulamaları kaldırmasına rağmen yine de pil ömrünü uzatamadı. Daha fazla diyaloğa girmeyeceğim. Sonuç belli.
Başka bir öneriniz var mı onu da belirtin varsa. Telefonun uzun ömürlü olması için kaç GB hafıza gerekiyor.
MediaTek bile daha iyi.
İstersen 512 GB olanı al yine kötü. Sadece kamera alıyorsun.
Kamera için almıyoruz tabii ki kamerada önemli kullandığı sistem için ve güncelleme desteği için alıyoruz var mı öneriniz ona da bakalım diyorum bir şey demiyorsunuz.
m3rt
Yetkin
Bu fiyat bandında kapışabilecek bir chipset var mı ki...
Asily 23
Üstün
Pil, opsiyonel olarak iyi, evet. İşlemcisi de çok çabuk yavaşlıyor. Plus modeli bile hemen yavaşlıyorken, FE modelinin kusursuz olması beklenemez. İki defa garantiye vermesine ve hatta sıfırıyla değiştirilmesine rağmen bir ton sorun yaşayan insanla dolu Reddit. Hepsini paylaşmayacağım, ancak arkadaşım zamanında Samsung için böyle bir konu açtı ve yorumlarını da belirtti. Pil tasarrufunu ayarlayıp tüm uygulamaları kaldırmasına rağmen yine de pil ömrünü uzatamadı. Daha fazla diyaloğa girmeyeceğim. Sonuç belli.
Bir çoğuna baktım ama sadece pilden şikayetçiler. Yavaşladığını açıkcası hiç kimseden duymadım. S23FE bile çok ısınmasına rağmen performansını kaybetmedi. Onda tek sorun çok fazla ısınması. Bildiğim kadarıyla S24FE’de azaltılmış. Daha doğrusu Reddit’te öyle söylemişler. Kısaca sadece pil sıkıntılı.
GB ile çok da bir alakası yok bu işin. Ama depolama alanı azalınca kasar. İhtiyaca göre değişir. Ama siz RAM’den mi bahsediyorsunuz depolama alanı mı?Başka bir öneriniz var mı onu da belirtin varsa. Telefonun uzun ömürlü olması için kaç GB hafıza gerekiyor.
Kamera için almıyoruz tabii ki kamerada önemli kullandığı sistem için ve güncelleme desteği için alıyoruz var mı öneriniz ona da bakalım diyorum bir şey demiyorsunuz.
Peki sadece merak ettim sizin önereceğimiz telefon ne olucak ki? Honor 200 olabilir yani S24FE’den sonra.
Hem S24FE’ye bir sürü performans güncellemesi geldi. Batarya daha düzgün yani o kadar da iyi değil ama yine daha düzgün. Çok sık kullanmayan uzun süreli kullanım için gayet iyi bir telefon. S21 bile hala iyi durumda açıkcası. Bir de 7 yıl güncellemeyi kaldıramaz derseniz de şöyle diyeyim S8’e port ile OneUI 7 kurulunca hataları olsa bile iyi. Hatalarda zaten resmi olmadığı için kaynaklanıyor.
Son düzenleme: