Uçurum kadar, fark yok diye biliyorum. İşlemci RAM vb. aynı diye biliyorum. Ama batarya watt hızı vesaire daha iyi S25FE'nin.

@kxy
Mesajin tamamini kopyalaman gerekiyordu. Ben cihazlara kotu demedim. Kullandiklari bataryalara kotu dedim. Kaplan pp'li arkadas S24 FE kullaniyor, biliyorum. Ben S23 kullaniyordum ve bataryasinin berbat oldugunu soyleyebilirim.

Mesajin tamamini kopyalaman gerekiyordu. Ben cihazlara kotu demedim. Kullandiklari bataryalara kotu dedim. Kaplan Pp'li arkadas S24 FE kullaniyor, biliyorum. Ben S23 kullaniyordum ve bataryasinin berbat oldugunu soyleyebilirim.

Ben de kullanıyorum. 4 saat ekran süresi aldığım için pek çok konu açtım. FE model cihaz almayın.
Xiaomi'ler bile daha rahat, daha konforlu.

Ben de kullanıyorum. 4 saat ekran süresi aldığım için pek çok konu açtım. FE model cihaz almayın.
Xiaomi'ler bile daha rahat, daha konforlu.
9.5K'ya satilan CMF Phone bile iki kati fazla ekran suresi veriyor FE cihazlara gore. Ha, onda da NFC yok. Fakat biraz daha cikilirsa Nothing Phone 1 var. Batarya olarak Nothing'in cikardigi en kotu model olmasina ragmen 6 saat goturuyor 4500 mAh ile. Samsung FE ve base S modeller pismanlik.

9.5K'ya satilan cmf Phone bile iki kati fazla ekran suresi veriyor FE cihazlara gore. Ha, onda da NFC yok. Fakat biraz daha cikilirsa nothing Phone 1 var. Batarya olarak Nothing'in cikardigi en kotu model olmasina ragmen 6 saat goturuyor 4500 mAh ile. Samsung FE ve base s modeller pismanlik.

Batarya da neden öyle yapıyorlar ki? Mesela S25'te 4000 mAh var. Yani neden daha fazla koymuyorlar acaba.

Batarya da neden öyle yapıyorlar ki? Mesela S25'te 4000 mAh var. Yani neden daha fazla koymuyorlar acaba.
Ust model aldirtma cabasi tamamen. Ultra satmaya calisiyorlar bataryayi onemseyen kullanicilar icin. Mesela 4000 mAh Apple tarafinda harika bir deger. Bir gunu cok rahat cikartiyor fakat Samsung tarafinda berbat bir deger. Uİ batarya optimizasyonu olarak pek iyi degil Samsung bu konuda. Zaten tek zayif yonlerinin batarya oldugunu dusunuyorum. Onun disinda harika cihazlar cikartiyorlar.