lexerotk

Başarılı
Cihaz
S24 FE
Bir heves S24 FE aldım fakat gece telefon kullanırken fark ettim. Ekranda garip kumlu bir texture var. İlk başta ekran kirlidir ya da koruyucu camdan kaynaklıdır dedim ama internette araştırınca herkesin bu sorundan muzdarip olduğunu gördüm ve hani insan bakınca takılıyor cidden çünkü o kadar para veriyorum ama ablamın elinde Redmi Note 12 Pro'ya bakıyorum, görüntü cam gibi. Bende değil.

Bu sorunun çözümü var mı ya da en azından daha fark etmemi sağlayacak bir yöntem? Kronik sorun olduğu için yeni telefon almak çözüm gibi görünmüyor ki bu telefonu da daha bir hafta önce direkt bayiden aldım. Gerçekten üzücü. Herkes bu telefonu öneriyordu bana ama şimdi Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı.

İnternetten aldığım örnekler ekte mevcuttur.

Dosya Ekleri

• IMG_0301.webp
    IMG_0301.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0305.webp
    IMG_0305.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0307.webp
    IMG_0307.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 70
S24 Ultra kullanıyorum bende de var. Ama bence çokta kafaya takılacak bir şey değil bence hocam, A34 gibi giriş seviyesi telefonumda da vardı. Bir çok kişiye göre sorun bile değildir muhtemelen bu. Tab S9 tabletim var, onda da var kontrol ettiğimde. One UI7 güncellemesi geldiği zaman o panel de değişecek tasarımsal olarak muhtemelen o grainy/sandy görmezsiniz bile varsa bile. Resimde görüldüğü gibi olacak panel kısmı çünkü.
@lexerotk,

Dosya Ekleri

• one-ui-7-cikis-tarihi-2-550x309.webp
    one-ui-7-cikis-tarihi-2-550x309.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 69