Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 alternatifi de var mış yazana göre. (?)Ultra modeli her yerde S Gen 3 değil mi? O da Exynos ise facia.
Detaylar
Kim cevapladı?revivaL1ty
Başarılı
Eki Görüntüle 11397
3 yılını geçen tonlarca cihaz var. Böyle demek yerine kanıtla çıksan daha iyi olur, fanboy.
Güvenlik güncellemelerinden bahsetmiyorum süper zeka arkadaşlar. Android sürüm güncellemesinden bahsediyorum. Güvenlik güncellemesini de bir zahmet 6-7 yıl yapsın.
Atılan ekran görüntüsündeki cümleyi okudun mu? Seven generations of OS updates. Bilmeden konuşmasan güzel olacak.Güvenlik güncellemelerinden bahsetmiyorum süper zeka arkadaşlar. Android sürüm güncellemesinden bahsediyorum. Güvenlik güncellemesini de bir zahmet 6-7 yıl yapsın.
Android bir cihaza çok para donanımı iyi olabilir ama S23 Ultra ile çok fark yok S23 Ultra alıp geçmek lazım elinde S21 üstü cihazı olan varsa onlarında geçmesini önermiyorum S25 serisine baksınlar bence.
Physic
Üstün
“Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 12 GB RAM “modeli 74.000 TL'ye satışa çıkarıldı. Ne düşünüyorsunuz? Takibi olan “iPhone 15 Pro Max 512 GB“ 85 bin TL'ye satışta. Ben bu bütçelere çıktıysam iPhone sevdiğim için verirdim, ama Android kullanıcıları için iyi bir fiyat farkı var.
Gayet iyi, güzel cihaz. Apple gibi kamera makyajı yapmıyorlar en azından. Yapay zekalı bayağı iPhone 15 serisinin içinden geçen bir model olmuş. Tebrikler! Samsung.
Fanboyluğa gerek yok. Ama bu bütçeye çıksam Android Tarafı tercih etmezdim. Neyse bakalım umarım yurtdışı fiyatları alt modellerde çok pahalı olmaz
Biz IMEI muhabbetinden devam :/
- Makaleler
- 1
Ona rağmen mi 15 Pro'dan iyi? Bilmediğimden soruyorum hocam yanlış anlaşılmasın.
Snapdragon 8 Gen3 yok mu hocam? Ultraya özel bu var diye biliyorum. Bahsettiğiniz işlemci modeli diğer modellerde S24 ve plus'ta. Ultra'da Snapdragon olması lazım.
- Makaleler
- 50
Sozunu verdigi cihazlar daha cikali 3 yil bile olmadiHı hı kesin 7 yıl verirlerOnceki cihazları içinde 5 yıl veriyoruz demişlerdi 3. yılını gören cihaz var mı?
Epey talihsiz bir yorum. Bilmedigin konulara bu denli asilsiz yorumlar yazmamalisin.
Physic
Üstün
Ona rağmen mi 15 Pro'dan iyi? Bilmediğimden soruyorum hocam yanlış anlaşılmasın.
Evet, Exynos 2400, Apple A17 Pro ile kapışır hatta bazı yerlerde üstün.
Yeni konular
-
Bakım Bioderma ürünlerinde sepette 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-