Baktiniz mi telefonlara bende dusunuyorum S24Ultra.
Yok hocam gidemedim daha haftasonu bi uğrayabilirsem bakacağım.

Baktiniz mi telefonlara bende dusunuyorum S24Ultra.
Gittim gördüm hocam. S24 Ultra kesinlikle titanyumdan kaynaklı olarak çok hafif geldi elime tıpkı 15 Pro Max'te olduğu gibi önceki serilere göre hafif. Çok şık, çok klas. Dev gibi ama hafifliğinden rahatsız etmiyor. Ancak ben Fold 5 aldım. Gene de S24 Ultra muhteşem bir cihaza benziyor.

Son düzenleme:
Yok hocam gidemedim daha hafta sonu bir uğrayabilirsem bakacağım.

Gittim gördüm hocam. S24 Ultra kesinlikle titanyumdan kaynaklı olarak çok hafif geldi elime tıpkı 15 Pro Max'te olduğu gibi önceki serilere göre hafif. Çok şık, çok klas. Dev gibi ama hafifliğinden rahatsız etmiyor. Ancak ben fold 5 aldım. Gene de S24 Ultra muhteşem bir cihaza benziyor.

Ben de gittim baktim ekranda cizgi olusuyor Fold cihazlarda, o yuzden S24 alacagim. Gercekten hafif, boyutuna gore guzel oturuyor ele.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam gidemedim daha haftasonu bi uğrayabilirsem bakacağım.

Gittim gördüm hocam. S24 Ultra kesinlikle titanyumdan kaynaklı olarak çok hafif geldi elime tıpkı 15 Pro Max'te olduğu gibi önceki serilere göre hafif. Çok şık, çok klas. Dev gibi ama hafifliğinden rahatsız etmiyor. Ancak ben Fold 5 aldım. Gene de S24 Ultra muhteşem bir cihaza benziyor.
Hocam ortadaki çizgi rahatsız ediyor mu?

Ben de gittim baktim ekranda cizgi olusuyor Fold cihazlarda, o yuzden S24 alacagim. Gercekten hafif, boyutuna gore guzel oturuyor ele.
Ben rahatsız olmadım hocam o çizgiden. Hem belirli açıdan bakınca nerdeyse yok gibi. Ancak tercih tabi ki. S24 Ultra tavsiye ederim.

Hocam ortadaki çizgi rahatsız ediyor mu?
Kargoda hocam yarın gelir heralde. Mağazada baktım beni rahatsız etmiyor ama mesela üstteki arkadaşı etmiş kendiniz bakın bence.

Ben rahatsız olmadım hocam o çizgiden. Hem belirli açıdan bakınca nerdeyse yok gibi. Ancak tercih tabi ki. S24 Ultra tavsiye ederim.

Kargoda hocam yarın gelir heralde. Mağazada baktım beni rahatsız etmiyor ama mesela üstteki arkadaşı etmiş kendiniz bakın bence.
Tamam hocam hayırlı olsun şimdiden. İyi akşamlar.