Merhaba arkadaşlar, iki haftadır Samsung S24 Ultra kullanıyorum. Yeni aldım ve YouTube'da gezinirken bu videoları gördüm, bir tık hevesim kırıldı. iPhone 16 yerine tercih ettim ve iPhone 11'den aktarma yaparken bayağı kasıyor gibi gelmeye başladı, 60 Hz. Onun dışında Xiaomi'yi aradan çıkartırsak en mantıklı tercih S24 Ultra mıydı? Doğru bir seçim yapmış mıyım? Şu videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam bütün tadımı kaçırdı :D

iPhone 16 yerine iyi tercih yaptınız. Kendisini tanımıyorum. Xiaomi olsun Honor olsun Samsung olsun alabileceğin en iyi cihazlardan biriydi. Magic 7 Pro, S25+,Xiaomi 15 gibi cihazları da tercih edebilirdin. İyi telefon aldınız hocam :)

iPhone 16 yerine iyi tercih yaptınız. Kendisini tanımıyorum. Xiaomi olsun Honor olsun Samsung olsun alabileceğin en iyi cihazlardan biriydi. Magic 7 Pro, S25+,Xiaomi 15 gibi cihazları da tercih edebilirdin. İyi telefon aldınız hocam :)

En hoşuma giden yorum oldu, teşekkürler.

Hocam, niyeyse ben Xiaomi'ye ısınamıyorum. Cihazları çok stabil gelmiyor.

Mi serisi güzel aslında. Ben seviyorum özellikle mi 15'i. Nedeni bataryası çok iyi gidiyor. HyperOS iyi ama One UI'dan geçecek olana iyi değil :) yoksa çok kötü yazılımı yok. Bir de Apple'dan çalmasalar :D