Oğuz

Başarılı
Merhaba. Umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur.
S25 FE için kablosuz şarj (MagSafe) uyumlu kılıf, ekran kalitesini bozmayacak ama koruyacak ekran koruyucu ve 45W Samsung'un süper hızlı şarjını destekleyen bir adaptör arıyorum. Spigen'in adaptörlerini henüz 2 hafta öncesine kadar yarı fiyatına bulabiliyordum ama 2 katı zam gelmiş. Sizce bu zam kalıcı mı? Ve kutu içinden çıkan kablo 45W destekliyor mu, kullanabilir miyim? Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Spigen bakabilirsin, adaptör konusunda ki fiyat artışına bir şey diyemeyeceğim.
Çift girişli 47W Spigen veya 45W Anker düşündüm ama fiyatları biraz aniden artmamış mı? Düşmesi beklenmeli mi yoksa hala alınır mı? Orijinal 45W 2-3k civarında sanırım.

1773609414351.webp

Anker veya Baseus vs. de bakabilirsiniz ama düşüp düşmeyeceğini bilmiyorum. 2025'te yarı fiyatına almıştım 2 tane.
Hocam merhaba. Bu ürün alınır mı? Belkin'in iyi bir marka olduğunu biliyorum. Samsung'un süper hızlı şarj'ını destekliyor mu? Spigen veya Anker'i aratır mı? Amazon'da kuponum olduğu için çok az daha uyguna geliyor. Samsung'un 45W adaptörü 1.829 TL Aynı şekilde Amazon satıcılı fakat bu farkı vermeye değer mi?
Şimdi gördüm Juo markasının şu, şu ve şu ürünleri de indirimdeymiş. Markanın kalitesini biliyorsanız yorumlar mısınız?
S25FE için kullanacağım. Genelde telefonlarımı uzun yıllar kullanırım. Pil sağlığını erken sürede düşürmesini istemem.

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Bu ürün alınır mı? Belkin'in iyi bir marka olduğunu biliyorum. Samsung'un süper hızlı şarj'ını destekliyor mu? Spigen veya Anker'i aratır mı? Amazon'da kuponum olduğu için çok az daha uyguna geliyor. Samsung'un 45W adaptörü 1.829 TL Aynı şekilde Amazon satıcılı fakat bu farkı vermeye değer mi?
Şimdi gördüm Juo markasının şu, şu ve şu ürünleri de indirimdeymiş. Markanın kalitesini biliyorsanız yorumlar mısınız?
Bu markaları bilmiyorum, ilk defa duydum. Araştırmanızı öneririm.