@EkmekArasiSSD, evet Honor 400 Pro kullaniyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 36.000 TL
EkmekArasiSSD
Uzman
Ancak bu noktada S25 FE için şöyle bir şey düşünebilirim: Eğer mevcut yazılımlarını kaldırmama ya da devre dışı bırakmama izin veriyorsa S25 FE için bir şans verebilirim.
Ne zamandır kullanıyor? Cihazda hiç takılma, hata, arıza meydana geldi mi?
@EkmekArasiSSD, Eylül ayından beri kullaniyor. Bir kere bile hata almadi. Takılma da olmadı. S25 FE'de de olmaz ama zaten.
- Makaleler
- 6
Ancak bu noktada S25 FE için şöyle bir şey düşünebilirim: Eğer mevcut yazılımlarını kaldırmama ya da devre dışı bırakmama izin veriyorsa S25 FE için bir şans verebilirim.
Evet yapabilirsiniz ama kısaca şunu söylemek isterim.
Eğer +7 yıl kullanım varsa S25 FE 7 yıldan az ise Honor 400 Pro.
EkmekArasiSSD
Uzman
Telefonu sık değiştirmek istemediğim için güncelleme desteği olsa daha iyi olur diye düşünmedim değil. Honor desteğe ulaşıp sordum. 3 yıl içerisinde alacağı güncellemeler 2 yıl Android güncellemesi 3 yıl da güvenlik güncellemesiymiş. Yazık. Cihazın oldukça kuvvetli özellikleri var ve Xiaomi gibi güncel amiral gemilerini biraz süründürüyor. Hadi ROM kurmaya niyetlensem bu kez Honor için zaten ROM da yok. Ancak işte teknik özellikler bir yandan cezbederken Samsung'un desteği ve her an sorun çıksa yedek parça oluşu beni çekiyor. Gerçi dediğim gibi Xiaomi'de sağlamıyor ama batarya hariç yedek parça bulamıyorum dediğim bir şey olmadı. Çok arada kaldım.Evet yapabilirsiniz ama kısaca şunu söylemek isterim.
Eğer +7 yıl kullanım varsa S25 FE 7 yıldan az ise Honor 400 Pro.
Kronik olarak yeniden başlatabiliyor kendi kendine. Reddite bakılabilir.Cihazın kendi donanımında, yazılımında kronik problemi bulunuyor mu hocam? Kullanan çevreniz vs. varsa neler deniyor? Kağıt üzerinde cihaz çok iyi çünkü.
EkmekArasiSSD
Uzman
Ben anlamadım ki Çin cihazlarının hiç biri mi düzgün olmaz yahu?Kronik olarak yeniden başlatabiliyor kendi kendine. Reddite bakılabilir.
- Makaleler
- 6
Telefonu sık değiştirmek istemediğim için güncelleme desteği olsa daha iyi olur diye düşünmedim değil. Honor desteğe ulaşıp sordum. 3 yıl içerisinde alacağı güncellemeler 2 yıl Android güncellemesi 3 yıl da güvenlik güncellemesiymiş. Yazık. Cihazın oldukça kuvvetli özellikleri var ve Xiaomi gibi güncel amiral gemilerini biraz süründürüyor. Hadi ROM kurmaya niyetlensem bu kez Honor için zaten ROM da yok. Ancak işte teknik özellikler bir yandan cezbederken Samsung'un desteği ve her an sorun çıksa yedek parça oluşu beni çekiyor. Gerçi dediğim gibi Xiaomi'de sağlamıyor ama batarya hariç yedek parça bulamıyorum dediğim bir şey olmadı. Çok arada kaldım.keşke S25 FE'ye 12 GB RAM koysalarmış. İleriki zamanlarda ya yetmezse diyorum ister istemez.
Yani uzun vadede 12 GB RAM olmaması hariç sorun yaratmaz S25 FE.
Honor'da ROM atılıyor mu bilmiyorum.
EkmekArasiSSD
Uzman
ROM yok hocam ne yazık ki. Şimdi kafamda geriye tek bir soru kaldı. S25 FE'de 4900 mAh batarya mevcutmuş. Yeterli oluyor mu? Genel olarak sosyal medya kullanımı ve Clash of Clans gibi hafif oyunculuk yapıyorum.Yani uzun vadede 12 GB RAM olmaması hariç sorun yaratmaz S25 FE.
Honor'da ROM atılıyor mu bilmiyorum.
- Makaleler
- 6
ROM yok hocam ne yazık ki. Şimdi kafamda geriye tek bir soru kaldı. S25 FE'de 4900 mAh batarya mevcutmuş. Yeterli oluyor mu? Genel olarak sosyal medya kullanımı ve Clash of Clans gibi hafif oyunculuk yapıyorum.
Yani ben ilk zamanlarda bakmıştım S24+ ile aynı.
Üzeceğini düşünmüyorum.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-