Samsung S25 FE mi yoksa Honor 400 Pro mu?

Hangisi?

• Honor 400 Pro 12/512

Oy: 6 28,6%
  • S25 FE 8/256

Oy: 15 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Bütçe
36.000 TL
Ben demiştim yeniden başlatma sorunu var diye, hatta bununla ilgili bir konu bile açmıştım:

İfadeler: 144
Zaten karar verdim. S25 FE alıp Çin cihazlarından uzak duracağım. Bazı kişiler Honor'ı çin cihazlarıyla bir tutma gayet iyidir diyor ama başımın daha fazla ağrımasına tahammülüm yok.

Tercih meselesi. Yazılım istiyorsan S25FE, donanım istiyorsanız Honor 400 Pro. Açıkcası yazılım, ekosistem gibi sebeplerden Galaxy S25FE seçilebilir ancak Honor 400 Pro’ya kıyasla işlemci ve batarya gibi şeylerde daha düşük.

Kararımı verdim hocam ya. Daha fazla çin cihazlarıyla uğraşmayı istemiyorum. Yakın zamanda S25 FE alacağım. PPS uyumlu şarj aleti sipariş bile verdim bu gün. Pişman edeceğini hiç sanmıyorum. Vatan bilgisayarda 10-15 dakika civarı cihazın özelliklerini deneyip ısınmasını kontrol ettim. Gayet iyiydi ve sorun yoktu. Son derece seri akıyordu. Edindiğim bilgiye göre de kablosu 25W destekliymiş ama bende halihazırda 5A 100W destekli kablo var. O sebeple sorun çıkmazsa Süper Hızlı Şarj özelliğini kullanabilirim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…