Kullanıcı adımda satıcı denetleyici gibi bir şey mi yazıyor? Ürünlerin sahte olduğunu düşünüyorsan pazar yerine şikayette bulun. Ben fiyat karşılaştırma sitesi attım. Kimsenin başına silah tutup zorla buradan alacaksın demiyoruz. Fiyatları karşılaştırsın mantıklı gelen yerden alsın.

Sen daha iyi bir mağaza biliyorsan onun linkini paylaş, kullanıcı karşılaştırıp alsın.

Direkt ezberden oneri yapmiyorum biraz arastirmani oneririm kendi kendine de teshis koyma onerimdir. :)

Buna gerek olmadigini yukarida Spigen'in urununu attim konuyu da okuyabilirsin.

Direkt ezberden oneri yapmiyorum biraz arastirmani oneririm kendi kendine de teshis koyma onerimdir. :)

Buna gerek olmadigini yukarida Spigen'in urununu attim konuyu da okuyabilirsin.
Hocam tam olarak derdin ne? Konu sahibi bir şey sormuş cevabını verdim. Bakabileceği bir yer olarak da fiyat karşılaştırsın diye Akakçeyi paylaştım.

Tebrik ederim en iyi tavsiyeyi sen verdin.

Son düzenleme:
Hocam tam olarak derdin ne? Konu sahibi bir şey sormuş cevabını verdim. Bakabileceği bir yer olarak da fiyat karşılaştırsın diye Akaçeyi paylaştım.

Tebrik ederim en iyi tavsiyeyi sen verdin.

Evet, tepki gosterip replika ürün almasini engelleyip telefonunun zarar gormesini engelledigim icin en iyi oneriyi ben verdim teşekkürler.

Biraz araştırıp onu aldım fakat S25 25W destekliyormuş, 45W kullanmam şarj olurken performans kaybına vesaire neden olur mu? Telefonlardan anlamıyorum da.

Biraz araştırıp onu aldım fakat S25 25W destekliyormuş, 45W kullanmam şarj olurken performans kaybına vesaire neden olur mu? Telefonlardan anlamıyorum da.
Herhangi bir performans kaybı yaşamazsın. Sadece telefonun en fazla 25W desteklediği için 25W ile şarj olur. Hayırlı olsun.

S25, 25W destekliyor. Daha fazla destekleyen bir şarj cihazı uyumlu olduğu sürece yine de 25W şarj eder. Ben orijinalini alma taraftarıyım her zaman, A-101'de 500 TL, oraya güvenmek istemezsen eğer kendi sitesinde öğrenci indirimiyle 662 TL.

Orijinal alarak 2500TL vermek yerine git bunu al zaten neredeyse ayni kalite.
2500 TL mi?

Kablo telefonla gelecek bu arada.

Kendi sitesinde oyle. Attigim Trendyol satıcısı orijinal.
Hocam bu arada ben sizin attığınız değil de bunu almıştım: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B4K26Z58?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

S25, 25W destekliyor. Daha fazla destekleyen bir şarj cihazı uyumlu olduğu sürece yine de 25W şarj eder. Ben orijinalini alma taraftarıyım her zaman, A-101'de 500 TL, oraya güvenmek istemezsen eğer kendi sitesinde öğrenci indirimiyle 662 TL.
Başka konularda da aldığım markayı önerenler görünce alıp geçeyim dedim.