O zaman ben s25+ alıyim daha iyi olur

Baya fark var arada vay be inşAllah uzun dayanır batarya en azında 1 gün içinde 2 kere şarj etmek istemiyorum.

1 gün yeter inşAllah

Evet ekosistemin yok hatta hayatımda hiç iPhone kullanmadım. O zaman dediğiniz gibi ben S25+ alıyim.
1 Gün yeter. İçiniz rahat olsun. Dediğim gibi gün içinde baya aktif kullanıyorum telefonu. Devamlı internet, bt aktif. 4k 60FPS videolar çekiyorum. Eve geldiğimde %10-20 arası şarjım kalıyor. (Sabah 6, akşam 9 arası bu yaptıklarım.)

1 gün yeter. İçiniz rahat olsun. Dediğim gibi gün içinde bayağı aktif kullanıyorum telefonu. Devamlı internet, BT aktif. 4K 60FPS videolar çekiyorum. Eve geldiğimde %10-20 arası şarjım kalıyor. (sabah 6, akşam 9 arası bu yaptıklarım.)

Peki hocam oyun oynamak istesem hangi telefon daha iyi bataryası dayanır ve peformansı iyidir.

Peki hocam oyun oynamak istesem hangi telefon daha iyi bataryası dayanır ve peformansı iyidir.

8 Elite ile 120 FPS cayır cayır oynarsın. iPhone 16'nın işlemcisi 120 FPS'i desteklese bile Hz'den dolayı 60 FPS

Şöyle bir şey var S25+ ın batarya döngüsü daha fazla. Yani daha uzun süre dayanacak bataryaya sahip.

iPhone telefonlar iOS 26 güncellemesiyle tasarım dilinin değiştiğinden dolayı Liquid Glass çok şarj yiyecektir. S25 Plus alın, batarya için çok daha iyi olur.