Yurt dışındayım zaten eskisini verip üstüne 300-500 bir şeyler ekleyerek yenisini alabiliyorum öyle yapacağım.

"300-500 bir şeyler"

VID-20250723-WA0000.gif

@DarthGorsoy, basit bir stack mantığı var diye biliyorum. 12/50/200 şeklinde calisabilmesini de biraz buna borçlu. Sensörü kötü değil S25 Ultra'nin ama S24 Ultra ve S23 Ultra'da da aynı sensör var. Her yıl diğer firmalar biraz biraz gelişiyor ancak Samsung 3 yıl sabit sensör gibi bir mantığı var, S20-S22 Ultra arasında da aynısı oldu.

1" olmasa bile 1"'e yakın 1/1.1 sensör olması iyi. Huawei bile geriden gelip kendi 1" sensörünü üretti.

@DarthGorsoy, basit bir stack mantığı var diye biliyorum. 12/50/200 şeklinde calisabilmesini de biraz buna borçlu. Sensörü kötü değil S25 Ultra'nin ama S24 Ultra ve S23 Ultra'da da aynı sensör var. Her yıl diğer firmalar biraz biraz gelişiyor ancak Samsung 3 yıl sabit sensör gibi bir mantığı var, S20-S22 Ultra arasında da aynısı oldu.

1" olmasa bile 1"'e yakın 1/1.1 sensör olması iyi. Huawei bile geriden gelip kendi 1" sensörünü üretti.

O dediğiniz piksel binleme hocam.

Ön teklif o. Cihaz ellerine ulaştığında kullanımina gore vs. fiyat değişiyor.

Benim aldığım 15K teklif 20 bine alınmış telefon icin :D

Eki Görüntüle 166186

On teklif de orada zaten cihazin durumunu pil sagligindan, calismayan ozelliklerinden kasa durumuna kadar giriyorsun ondan sonra veriyor sana bu teklifi. Benim tum bunlari belirledikten sonra ki aldigim rakam bu. MediaMark'da da fiziksel olarak da kontrol ettirmistim. Cihazi aldigim gunden beri 1 kere kilifsiz ve ekran koruyucu olmadan kullanmadigim icin kasasi yeni gibi zaten. Orada da ayni teklif verilmisti.

6. yilina girecek iPhone 11'ime MediaMarkt ve HB 15K veriyor eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasiyla. Apple'in avantaji da bu iste.
S23 FE satılırken o gün 11 almaya kalksaydınız S23 FE'den daha pahalıydı. Samsung verip Samsung almak daha kolay, daha az maliyetli. S25 tanıtıldığında S24'ü verseydim 33 bin TL veriyordu Samsung.

S23 FE satılırken o gün 11 almaya kalksaydınız S23 FE'den daha pahalıydı. Samsung verip Samsung almak daha kolay, daha az maliyetli. S25 tanıtıldığında S24'ü verseydim 33 bin TL veriyordu Samsung.

Benim burada anlatmak istedigim nokta aradan 6 yil gecse de telefonun iyi kotu bir degeri oldugu. 1 yil onceki aldigin telefona ne kadar deger bicildigi degil. S10 ile kiyaslamak lazim onu.