Odin üzerinden kuracağınızdan 3.6.2 tar dosyanını indirin, daha sonra TWRP'ye girince 3.7.0 sürümünü install kısmından recovery kısmını seçip kurun ve TWRP'yi yeniden başlatın.
Odin üzerinden kurucaksaniz .tar uzantılı olan. Ve uygun cihaz modelini seçmeye dikkat edin. (işlemcisine kadar. bazı cihazlarda exynos ve snapdrogon farkları olabiliyor.)
@4775, hocam konuyla alakasiz ama bu işlerle bilgili gibisiziniz baska konuda bunun reklamini yapmak istemem ama benim şu konuyada göz atarmısinız şimdiden teşekkürler.
S10+Plus yurt dışı 6/128 GB dolaylı yolla IMEI kayıt edilmiş. Stock ROM ama rootlu akliniza direkt Magisk SuperSU gelmesin hicbiri yok. Rootu kaldirmam gerek. E-Devlet gerek e-Nabız kullanamıyorum. Şöyle bir olay var ben stock ROM atmak istiyorum Odin ile. Çünkü stock ROM yeterli sadece root yok olsun e o zaman IMEI gider mi diye sormayacağım Çünkü hard resette gitmiyor. Cihazi alirken sahibi ayarlardan sifirladi cihaz "sifirlanmadan" açıldı ama hard resette sifirlayip verince sifirlandi ve IMEI gitmedi bu da demek ki IMEI saglikli atilmiş ChatGPT öyle soyledi dedi ki IMEI EFS dosyasinda...
Aynı tabletten kardeşimde vardı, TWRP olarak en güncel olanı kurmanı öneririm. TWRP'den Update yapacaksan o zaman flash deyip Recovery'i seçmen gerekiyor.
ROM olarak da Prism Barebone kullanabilirsin. Cihazdaki gerekiz programları siliyor.
Samsung SM-T230 cihazı için en güncel ve uyumlu TWRP sürümünü seçmek önemlidir. Aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Firmware Sürümünü Kontrol Edin:
- Cihazınızdaki mevcut firmware sürümünü öğrenin. Firmware, TWRP'nin çalışıp çalışmadığını etkileyebilir.
2. TWRP Sürümlerini Gözden Geçirin:
- Yukarıdaki listede en son TWRP sürümünü belirleyin. Önerim twrp-3.7.0_9-0-degas.img sürümüdür, çünkü en güncel sürüm olarak verilmiş.
3. UYUM:
- Eğer en son sürüm uyum sağlamıyorsa, bir önceki sürüm olan twrp-3.6.2_9-0-degas.img veya twrp-3.6.1_9-0-degas.img gibi alternatifleri deneyebilirsiniz.
4. İndirme ve Kurulum:
- Seçtiğiniz TWRP sürümünü indirin ve kurulum işlemleri için gerekli adımları izleyin.
5. Test:
- TWRP'yı kurduktan sonra cihazınızı yeniden başlatın ve TWRP arayüzüne erişip erişemediğinizi kontrol edin.
Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, firmware özel bilgi sağlamanız faydalı olabilir.