Detaylar
Kim cevapladı?Ekran görüntüsü atabilir misin?Ne yaparsam yapayım olmuyor. Device unlock modunda açtım. Odin fail veriyor, ne yaparsam yapayım. Birçok rehbere baktım, çözemedim.
Vicer
Başarılı
Şu an cihaz stock ROM'da yüklerken anca atabilirim. Başka bir forumda arkadaş şunu yazdı (hayır olmaz Bootloader sürümünden takılıyorsun U4/S4 üstü sürümünde Samsung bir çeşit koruma getirdi.) Benimki S5 bunu hiçbir şekilde yükleme şansım yok mu?
Başka bir forumda arkadaş şunu yazdı (hayır olmaz Bootloader sürümünden takılıyorsun U4/S4 üstü sürümünde Samsung bir çeşit koruma getirdi.)
Büyük ihtimalle Knox'tan bahsediyor olabilir.
Şu an cihaz stock ROM'da yüklerken anca atabilirim. Başka bir forumda arkadaş şunu yazdı (hayır olmaz Bootloader sürümünden takılıyorsun U4/S4 üstü sürümünde Samsung bir çeşit koruma getirdi.) Benimki S5 bunu hiçbir şekilde yükleme şansım yok mu?
Samsung Bootloader sürümünü 4'e güncellediği gibi tablete Custom herhangi bir şeyin yüklenmesini engellediler. Aynı şey S5 sürümü içinde geçerli.
Aynı tabletten bende de vardı belki olur deneyeyim falan dedim ama sadece zamanı boşuna harcamışım.
Kısaca, Samsung yenisini almaya zorluyor seni.
- Makaleler
- 9
O cihazlara root recovery koruması getirdiler. Samsung kernel kaynağı bile paylaştı son sürümün onu bile çözemediler hala.
Hayır.
Fota. ZIP üzerinde değişiklik yaptım gene aynı.
Bir de hiçbir yerde deadboot dosyası yok! Olsa bir şeyler yapabilirim.
Benimki S5 bunu hiçbir şekilde yükleme şansım yok mu?
Hayır.
Son düzenleme:
Vicer
Başarılı
O cihazlara root recovery koruması getirdiler. Samsung kernel kaynağı bile paylaştı son sürümün onu bile çözemediler hala.
Hayır.
Eki Görüntüle 21063
Sana ulaşabileceğim bir sosyal medya veya başka bir yerden ulaşmamın şansı var mı? Birkaç konuda sana danışmam gerek.
- Makaleler
- 9
Sana ulaşabileceğim bir sosyal medya veya başka bir yerden ulaşmamın şansı var mı? Birkaç konuda sana danışmam gerek.
Forum kuralları gereği veremiyorum maalesef buradan yazabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-