İyi fiyata almışsın. Amazon iade yapıyor genelde. Kutu vs duruyorsa ve yeni almışsın. Bence iade et. Ya yeni A9+ al (hepsinde sorun çıkmıyor çünkü) ya Honor pad X9 al ya da bütçeyi artır MatePad 11.5 al.

Mesaiden ne kadar para alacağım belirsiz, eğer harçlığıma ayırdığım para kadar çıkarsa MatePad 11.5 alabilirim zaten daha önce MatePad 10.5 veya 11.5 almayı düşünüyordum.

Sanırım A9+ 4 GB RAM 64 GB ROM modelini almışsınız. İşletim sistemi haricinde kullanabileceğiniz yaklaşık 500 MB-600 MB boş RAM kalıyor. Mümkünse iade edip 7 bin bandında A9+ 8 GB RAM 128 GB ROM modeline yönelebilirsiniz. Gecikme RAM yetersizliğinden olmakta yüksek ihtimalle.

Samsung'un a serisinden bir şey almaya pek niyetim yok bu saatten sonra.

Kesinlikle katılıyorum.

O zaman eğer hemen alman zorunlu değilse biriktirip MatePad 11.5 al bence.

Dediğim gibi daha önce zaten almayı düşünüyordum. Ama bu yaşadığım deneyimden sonra önce herhangi bir mağazadan test tabletlerini inceleyeceğim ondan sonra alacağım. Daha sağlıklı ve kesin karar verebilirim.

One UI 7 varsa cihazda kardesimde de ayni tablet var ve biz de yaşıyoruz. Donanim olarak dusuk bir tablet ve gorece makyajli bir arayuzde zorlaniyor.

Açıldığı gibi 6.1 ile yüklü geldi güncellemeden önce de gecikme vardı, güncelleme sonrası da çok bir şey değişmedi. Arayüzdeki kasma da animasyonları azaltı açtıktan sonra çok göze batmadı.

Eğer soruların varsa bana sorabilirsin. Bende kullanıyorum.

Tam olarak hangi versiyonu kullanıyorsunuz? 6/8 ve pappermatte versiyonu da vardı sanırım.

Son düzenleme:
7K fiyata satılan 6 GB düz hali. Daha sonradan kalemini de aldım.

Ayarlar sayfasına girip parmağınızı sabit tutup sayfayı hızlı şekilde çok kısa yukarı aşağı yaptığınızda direkt dokunduğu alan değişiyor mu? Bende yukarı aşağı yaptığım zaman sanki dokunmatik hassasiyeti az ama ivme açıkmış gibi hissettiriyor.

Ayarlar sayfasına girip parmağınızı sabit tutup sayfayı hızlı şekilde çok kısa yukarı aşağı yaptığınızda direkt dokunduğu alan değişiyor mu? Bende yukarı aşağı yaptığım zaman sanki dokunmatik hassasiyeti az ama ivme açıkmış gibi hissettiriyor.

Herhangi dokunmada ekranda vs sorun yaşamadım. Sadece gboxtan indirdiğin uygulamalar çoğunlukla optimize değil.