Detaylar
Kim cevapladı?Almayı düşündüğüm model normalde iPad Air M3 idi ancak fiyatı arttık. Şu an öğrenci indirimiyle Samsung Tab S11 26K'ya geliyor, önerir misiniz?
Her anlamda benim de çok hoşuma giden bir model. Ders için falan zaten hiçbir eksiği yok. Yeni kalem modeli de çok hoşuma gitti. Güç olarak da çok güçlü bir işlemcisi var fakat ısınma durumu hakkında net bir bilgim yok. Fiyatı da gayet makul geldi bana. Oyun dahil her kullanım için mükemmel bir cihaz bence.
- Makaleler
- 6
Almayı düşündüğüm model normalde iPad Air M3 idi ancak fiyatı arttık. Şu an öğrenci indirimiyle Samsung Tab S11 26K'ya geliyor, önerir misiniz?
Evet. LTPO ekran, iyi donanım ve ideal boyuta sahip. Yazılımıda iyi. Eğer telefonunuz Samsung ise çok daha iyi. Air m3'ten daha mantıklı.
Görkem Say
Üstün
11" M3 Air'in fiyati PT'de 30K. Butce yetmiyorsa alinabilir ama tablette benim tercihim her zaman iPad olur A serisi olmadigi surece.
- Makaleler
- 10
Daha yeni S10FE aldım memnunum. Öneriririm.
YASEDEM
Deneyimli
alınabilirAlmayı düşündüğüm model normalde iPad Air M3 idi ancak fiyatı arttık. Şu an öğrenci indirimiyle Samsung Tab S11 26K'ya geliyor, önerir misiniz?
Niye ki? Ekran kalitesi daha kötü, yenileme hızı daha kötü, depolama alanı seçeneği fiyatına göre daha kötü, fiyatı cihaza göre daha kötü. Kutudan kalem bile çıkmıyor. Zorlamanın mantığı nedir yani?
seeraddar
Yetkin
Niye ki? Ekran kalitesi daha kötü, yenileme hızı daha kötü, depolama alanı seçeneği fiyatına göre daha kötü, fiyatı cihaza göre daha kötü. Kutudan kalem bile çıkmıyor. Zorlamanın mantığı nedir yani?
Apple kelimesini ezberledikleri içindir.