Niye ki? Ekran kalitesi daha kötü, yenileme hızı daha kötü, depolama alanı seçeneği fiyatına göre daha kötü, fiyatı cihaza göre daha kötü. Kutudan kalem bile çıkmıyor. Zorlamanın mantığı nedir yani?

Ben de bu durumdan dolayı arada kalmıştım insanlar Samsung tabletlerin zamanla yavaşladığını söylüyor bu doğru mu hocam? O fiyat farkına gerek yok bence.

Burada Samsung alınmalı dedim yanlış anlaşılmasın.

Ben de bu durumdan dolayı arada kalmıştım insanlar Samsung tabletlerin zamanla yavaşladığını söylüyor bu doğru mu hocam? O fiyat farkına gerek yok bence.
Öncelikle, iyi bir yazılıma sahip olmayan, tüm Android telefonlar zamanla yavaşlar. Bu yüzden kaliteli yazılıma sahip cihazları seçmek önemli. Şu anda Samsung, Android tarafında en iyi yazılıma sahip marka. Gerçekten yazılımı çok iyi.
Bir diğer konuya gelirsek, Samsung alırken cihazın içinde Exynos işlemci olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Eğer Exynos varsa almayın; yok, Dimensity ya da Snapdragon işlemci varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ki bu tablette Dimensity işlemci var o yüzden alabilirsiniz.

Öyle bir şey yok tamamen şehir efsanesi. 8+ yıldır kullandığım Samsung tabletim YouTube açmadığı için değiştirdim. Android cihazı nasıl kullandığınız etkiler sadece. Düzgün kullandığınız sürece kasma problemi yok. Ayrıca One UI gayet iyi çalışıyor. Redmi serileri gibi patlamıyor. S11 fiyatına göre mükemmel bir tablet. AMOLED ve işlemcisi gayet iyi.

Öncelikle, iyi bir yazılıma sahip olmayan, tüm Android telefonlar zamanla yavaşlar. Bu yüzden kaliteli yazılıma sahip cihazları seçmek önemli. Şu anda Samsung, Android tarafında en iyi yazılıma sahip marka. Gerçekten yazılımı çok iyi.
Bir diğer konuya gelirsek, Samsung alırken cihazın içinde Exynos işlemci olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Eğer Exynos varsa almayın; yok, dimensity ya da Snapdragon işlemci varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ki bu tablette dimensity işlemci var o yüzden alabilirsiniz.

Exynos günümüzde kayda değer şekilde düzeldi. Alınabilir artık.

Sadece Samsung değil, artık hiçbir amiral gemisi Android cihazda öyle bir şey yok. Orta segmentler bile uzun süre boyunca sorunsuz çalışabiliyorlar. 2015 yılında değiliz :D

Exynos günümüzde kayda değer şekilde düzeldi. Alınabilir artık
Hayır, alınmaz. Kağıt üzerindeki bilgilere dayanarak ezbere konuşmayın. 4 saat ekran süresine razıysa, gidip o işlemciyi alabilir. Ya da boşta ya da sosyal medyada takılırken 45-50 derece bataryayla, 55 derece işlemciyle takılmak istiyorsa, alabilir. Bunlar sizin için problemsiz bir işlemciyi temsil ediyorsa, alabilir.

Hayır, alınmaz. Kağıt üzerindeki bilgilere dayanarak ezbere konuşmayın. 4 saat ekran süresine razıysa, gidip o işlemciyi alabilir. Ya da boşta ya da sosyal medyada takılırken 45-50 derece bataryayla, 55 derece işlemciyle takılmak istiyorsa, alabilir. Bunlar sizin için problemsiz bir işlemciyi temsil ediyorsa, alabilir.

Güncel exynosları kullandım hala kullanıyorum gayet iyiler. S23, S23 FE, S24, S24 FE, Tab s9FE ve Tab S10 FE kullandım. Kağıda bağlı konuşmuyorum.

Aktif günlük kullanımda 8-9 saat(Instagram, YouTube). Oyun oynadığım günlerde düşüyor doğal olarak. TFT oynuyorum 5-6 saate düşebiliyor. Şaka değil gerçekten düzeldi günümüzde. Eskisine kıyasla gayet iyi. Türkiye özel fiyatlandırması ile rakipsiz denebilir.

Aktif günlük kullanımda 8-9 saat(Instagram, YouTube). Oyun oynadığım günlerde düşüyor doğal olarak. TFT oynuyorum 5-6 saate düşebiliyor. Şaka değil gerçekten düzeldi günümüzde. Eskisine kıyasla gayet iyi. Türkiye özel fiyatlandırması ile rakipsiz denebilir.

Ben 4 saat pil tasaruffu ile alıyorum. YouTube, X, Google tek kullanıyorum. Servise göndereyim, ben bu telefonu.

Ben 4 saat pil tasaruffu ile alıyorum. YouTube, X, Google tek kullanıyorum. Servise göndereyim, ben bu telefonu.

Bencede. İnanmazsanız diye SS paylaştım. Gerçekten o süreleri görüyorum yani.

Screenshot_20251029_205040_Digital Wellbeing.webp