Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
PlayStation 3
Üstün
Bu bütçede adamakıllı bu var. Hepsi giriş seviyesi, aklınızda bulunsun. Miniled VA bakılabilir.
Edri
Becerikli
Bütçeyi arttırırsak bu nasıldır?Bu bütçede adamakıllı bu var. Hepsi giriş seviyesi, aklınızda bulunsun. Miniled VA bakılabilir.
PlayStation 3
Üstün
Buna bakılabilir.Bütçeyi arttırırsak bu nasıldır?
Edri
Becerikli
Asus ROG daha iyi gibime geldi hem daha ucuz hemde teknolojileri daha iyi gibi.
Arantheim
Üstün
Bütçeyi arttırırsak bu nasıldır?
Bu model Gen2. Biraz daha çıkıp Gen3 QD-OLED almanı tavsiye ederim. Hangi modeli alırsan al, QD OLED'ler de hepsi aynı özelliklere sahip aşağı yukarı. HZ'sine göre fiyatları artıyor, azalıyor. Ama alırken Amazon'dan al, sorun çıkarsa iade VSS uğraştırmazlar. 1.5 yıldır kullanıyorum XG27ACDNG modelini, çok memnunum.
Örnek,
Son düzenleme:
Edri
Becerikli
Gen2 ile Gen3 arasında çok bir fark var mı gerçekten? Ayrıca Amazon'dan alabilirim ama attığım modelin tam aynısını bulamadım. Link atar mısınız?Bu model Gen2. Biraz daha çıkıp Gen3 QD-OLED almanı tavsiye ederim. Hangi modeli alırsan al, QD OLED'ler de hepsi aynı özelliklere sahip aşağı yukarı. HZ'sine göre fiyatları artıyor, azalıyor. Ama alırken Amazon'dan al, sorun çıkarsa iade VSS uğraştırmazlar. 1.5 yıldır kullanıyorum XG27ACDNG modelini, çok memnunum.
Örnek,
Acaba Black Friday kampanyalarını mı beklesem? Çok indirim olur mu 2K OLED monitörlerde?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Steam Link kullanımı sonrası gelen ses çıkış cihazları nasıl kaldırılır?
- Michael MYERS
-
-
-
-