Bütçe
20.000 TL

Bu model Gen2. Biraz daha çıkıp Gen3 QD-OLED almanı tavsiye ederim. Hangi modeli alırsan al, QD OLED'ler de hepsi aynı özelliklere sahip aşağı yukarı. HZ'sine göre fiyatları artıyor, azalıyor. Ama alırken Amazon'dan al, sorun çıkarsa iade VSS uğraştırmazlar. 1.5 yıldır kullanıyorum XG27ACDNG modelini, çok memnunum.

Örnek,

Son düzenleme:
Bu model Gen2. Biraz daha çıkıp Gen3 QD-OLED almanı tavsiye ederim. Hangi modeli alırsan al, QD OLED'ler de hepsi aynı özelliklere sahip aşağı yukarı. HZ'sine göre fiyatları artıyor, azalıyor. Ama alırken Amazon'dan al, sorun çıkarsa iade VSS uğraştırmazlar. 1.5 yıldır kullanıyorum XG27ACDNG modelini, çok memnunum.

Örnek,
Gen2 ile Gen3 arasında çok bir fark var mı gerçekten? Ayrıca Amazon'dan alabilirim ama attığım modelin tam aynısını bulamadım. Link atar mısınız?

Acaba Black Friday kampanyalarını mı beklesem? Çok indirim olur mu 2K OLED monitörlerde?

Son düzenleme:
Gen2 ile Gen3 arasında çok bir fark var mı gerçekten? Ayrıca Amazon'dan alabilirim ama attığım modelin tam aynısını bulamadım. Link atar mısınız?

Acaba Black Friday kampanyalarını mı beklesem? Çok indirim olur mu 2K OLED monitörlerde?

Var tabii, olmaz mı? Parlaklık olarak Gen3 daha yüksek seviyelere çıkabiliyor. Daha düşük OLED piksel yanma riski var. 3. nesilde Quantum katmanlar mevcuttur panelde, 2. nesil paneli LG üretti, 3. nesili Samsung. 3. nesilde daha yüksek Hz modelleri var. Bir sonraki teknoloji sonuçta. Önemli şeylerden biri yazı görselleri. 2. nesilde sorunluydu, 3. nesilde QD OLED'lerde onu da çözdüler. Ama en önemlisi tabii ki burning piksel yanma riski çok daha düşük 3. nesilde. 3-5 daha fazla verip 3. nesil almak daha mantıklı.

Senin attığın modelin birebir aynısını bulamazsın zaten; 3. nesilde model isimleri değişiyor.

Linki yine atayım dursun, ya da beğendiğin model var ise paylaş, fiyatı yüksek geldiyse. 3. nesil mi 2. nesil mi kontrol edelim.

Model adı da: XG27ACDMS-QD-OLED. Fiyatına baktım, her yerde bu fiyattan satılıyor neredeyse,

Son düzenleme: