@seeraddar, hocam herkes aynı süreleri almıyor ya. Bazıları 8 9 saat bazıları 4 5 saat alıyor. (S24 FE özelinde) ama yine de Exynos yerine MediaTek'ya da Snapdragon seçmeye çalışmak lazım.

Pil kısmından atar mısınız? S22 ile bende 8 saat alıyorum :D ama nasıl 8 saat?

Paylaştım hocam. Bir de derste Techolay ve X bakıyorum ona rağmen bu süreler.

Paylaştım hocam. Bir de derste Techolay ve X bakıyorum ona rağmen bu süreler.

Şuradan atmalısınız.

Screenshot_20251029_205439_Device care.webp

Niye ki? Ekran kalitesi daha kötü, yenileme hızı daha kötü, depolama alanı seçeneği fiyatına göre daha kötü, fiyatı cihaza göre daha kötü. Kutudan kalem bile çıkmıyor. Zorlamanın mantığı nedir yani?

Ana sebep iPadOS aslinda. iOS ile Android tarafinda artik o kadar fark kalmasa da iPadOS bambaska bir sistem. Ekrani buyuk iPhone gibi degil, Android tabletler ekrani buyuk telefon gibi. Birde rakipsiz bir islemciyle geliyor. S-Pen'in kalitesi ile Apple Pencil'i kiyaslamam bile fiyati gercekten pahali ona bir sey diyemem.

Üsste ki üye neden Apple alınması gerektiğini yazmış basitçe bende neden Samsung alınmaması gerektiğini basitçe.
Samsung cihazlarda ülkeler için farklı ROM'lar var Hindistan ve Kore romları ile Türkiye ROM'u aynı değil. One UI Türkiye'de düzgün çalışmıyor bana beğenmedim atmış üye gitmiş S10FE tabletim bug var diye konu açmış.
One UI arayüzü hantal hangi cihaz olursa olsun işlemcisi Exynos veya snapdrgon olsun fark etmez kaydırma hareketlerinde dahi takılır arayüzü yavaş, stabil değil.
Telefonda ki One UI daha optimize iken tabletkerde stabilizsayon çok daha kötü.
Ben 2 yıldır S9 kullanıyorum son One UI 8 güncellemesinden sonra kaydırma hareketlerini kapattım tuşları kullanıyorum bir daha kaydırdığımda animasyonun takıla takıla ilerlemesini görürsem neyse.

Üsste ki üye neden Apple alınması gerektiğini yazmış basitçe bende neden Samsung alınmaması gerektiğini basitçe.
Samsung cihazlarda ülkeler için farklı ROM'lar var Hindistan ve Kore romları ile Türkiye ROM'u aynı değil. One UI Türkiye'de düzgün çalışmıyor bana beğenmedim atmış üye gitmiş S10FE tabletim bug var diye konu açmış.
One UI arayüzü hantal hangi cihaz olursa olsun işlemcisi Exynos veya snapdrgon olsun fark etmez kaydırma hareketlerinde dahi takılır arayüzü yavaş, stabil değil.
Telefonda ki One UI daha optimize iken tabletkerde stabilizsayon çok daha kötü.
Ben 2 yıldır S9 kullanıyorum son One UI 8 güncellemesinden sonra kaydırma hareketlerini kapattım tuşları kullanıyorum bir daha kaydırdığımda animasyonun takıla takıla ilerlemesini görürsem neyse.

Bug değil özellikmiş. İlk defa Samsung'ta kaydırma hareketini kullandığım için öyle zannettim. Telefonla aynı zannetmiştim. Arayüzün takıldığını sizden ilk defa duyuyorum. Şu an elimde A7 2018 bir cihaz var onda bile arayüz takılmıyor. Sizin telefonunuzda problem olabilir.

S9u 1 yıl One UI 6 ile kullandım One UI 6 o kadar kötüydü ki hala onun travması var kusura bakmayın.
One 7 ile animasyonları düzelttiler hala stabil değildi 8 ile artık fena değil stabilizasyonu. O zamandan beri gelen bir keşke iPad alsaymışım diyorum o zaman iPad Air M1 vardı sözde S9 çok daha donanımlıydı.
Neyse konu sahibine kalmış artık.