Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Ciktigindan beri Tab S9+ kullaniyorum. Sorun yasamadim. Ozel bir hassasiyetiniz yoksa bir sey olmaz.
Son düzenleme:
blockdz
Uzman
Günde kaç saat kullanıyorsunuz peki hocam?Ciktigindan beri Tab S9+ kullaniyorum. Sorun yasamadim. Ozel bir hassaiyetiniz yoksa bir sey olmaz.
- Makaleler
- 23
Ortalama 3 saat ila 5 saat arasi.
Böyle bir şeyle karşılaşmadım.
blockdz
Uzman
Teşekkür ederim. Günde uzun saatler kullandığım için şüpheye düşmüştüm.
Arlecchino
Başarılı
Tamamen hassasiyetle alakalı. Hassasiyetim olduğu için midir, yoksa yüksek değerlere alıştığım için midir bilemiyorum ama düşük PWM başımı fena ağrıtıyor. Hassasiyetin varsa, bir mağazada orta parlaklık ve altında dene. 5–10 dakikalık incelemeden sonra kendisini hafif hafif belli eder bence.Samsung Tab S9 almayı düşünüyordum ancak OLED ekranlarda PWM değerinin düşük olmasından dolayı kısa sürede baş ağrısı ve mide bulantısı yaptığı söyleniyor. Bu durumun kalıcı bir hasar bırakma ihtimali var mı?
blockdz
Uzman
Bende IPS ekranda 5-6 saat kullanınca feci ağrıyor. O yüzden daha da kötü olur sanırım. Yine de dediğiniz gibi deneyeceğim mağazada. Teşekkür ederim.Tamamen hassasiyetle alakalı. Hassasiyetim olduğu için midir, yoksa yüksek değerlere alıştığım için midir bilemiyorum ama düşük PWM başımı fena ağrıtıyor. Hassasiyetin varsa, bir mağazada orta parlaklık ve altında dene. 5–10 dakikalık incelemeden sonra kendisini hafif hafif belli eder bence.
Arlecchino
Başarılı
Bende IPS ekranda 5-6 saat kullanınca feci ağrıyor. O yüzden daha da kötü olur sanırım. Yine de dediğiniz gibi deneyeceğim mağazada. Teşekkür ederim.
IPS ekranlar genelde PWM kullanmazlar; kullansalar bile yüksek frekansta oluyor. IPS de ağrıma sebebi flicker ise OLED ekranlar sizi ağlatabilir.