S9'un güncelleme desteği kesileceği için uzağım. S10FE Plus'un ekranını deneyimledim mağazada gayet güzeldi. Ek olarak AMOLED ekran TFT ekrana göre gözü daha fazla yoruyormuş.

Güncelleme desteği kesilsede güçlü işlemcisiyle Tab S10 FEden daha uzun süre gider.
AMOLED TFT'den daha iyi ve gözü fazla yorma yok. Sırf 7 yıl güncelleme için S10 FE almayın.

Neden sorun çıkartır ki? Ağır programlar kullanmayacağım PDF ve mutlitasking onemli benim için. İşlemcisi çok mu zayıf?

Her yeni güncelleme ile uygulama güncelmeleri ile işlemciye fazla yük biner cihazda Exynos 1580 var frekansı 2.9 Tab S9 da 8 gen 2 var 3.36 gz S23 Ultra ile aynı işlemciyi kulanıyor aradaki performans farkı devasa. Bir de o tablet her güncelleme sonrası daha da yavaşlacak bulaşmayın derim.

Okulda kullanmak üzere bir cihaz almayı düşünüyorum. S9’un en büyük avantajları ekran teknolojisinin gelişmiş olması ve daha güçlü bir işlemciye sahip olması. S10 FE+ ise 13.1 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip ve aynı zamanda daha güncel bir model. İkisi de aynı fiyata satılıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Amacım, en az dört yıl boyunca sorunsuz şekilde kullanabileceğim, kasma veya donma yapmayan ve okulda not alırken bana kolaylık sağlayacak bir cihaz almak.
S9 tabii ki.

Okulda kullanmak üzere bir cihaz almayı düşünüyorum. S9'un en büyük avantajları ekran teknolojisinin gelişmiş olması ve daha güçlü bir işlemciye sahip olması. S10 FE+ ise 13.1 inçlik oldukça büyük bir ekrana sahip ve aynı zamanda daha güncel bir model. İkisi de aynı fiyata satılıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Amacım, en az dört yıl boyunca sorunsuz şekilde kullanabileceğim, kasma veya donma yapmayan ve okulda not alırken bana kolaylık sağlayacak bir cihaz almak.

AMOLED + CPU bile S9'u tercih etmeye yeterli, ben olsam S9'u tercih ederdim.