Samsung tablet almayın!

mete01

Üstün
Bu konuyu küfür yiyeceğimi bile bile açıyorum. Çünkü Samsung kullandığıma kullanacağıma pişmanım. Arkadaşlar bir ahmaklık ettim ve iPad 9'umu sattığımda üst model iPad almak yerine Galaxy Tab S8 aldım. Geçerken bu videodaki gibi 35 dosyayı sıkıntısız dışarı aktarıp Telegram'dan kendime gönderdim. Şimdi ise tek tek bile aktarım yapamıyorum.

Tablet konusunda bütçeniz varsa ekosistem dinlemeyin ve gidin iPad alın.

Benim arkadaşım gayet memnun. Sorarım ekosistem meselesini.

Video açılmıyor hocam. YouTube'a atar mısınız? Merak ediyorum ne olduğunu.

Aslında her şey ekosistem meselesi. Telefonum Redmi'yken Samsung saatimi kullanmaya çalıştığımda sürekli sorun çıkarıyordu. Ta ki Samsung telefon alıncaya kadar.

Dediğim gibi, her şey ekosistemle ilgili. Farklı bir Android cihazdan ya da Apple'dan Samsung'a aktarım yapıyorsanız sorun yaşamanız çok normal. Bu yüzden ben özellikle tablet alırken Samsung'a yöneldim. Çünkü ekosistem önemli. Bu da aslında firmaların bize bir şekilde dayatması.

Pek bir şey anlamadım ne olduğu hakkında ama tek bir olay üzerinden hiçbir cihaz kötülenmez. Ben de iPad'de A olayını yapamadığım için gidip iPad kötülersem mantıklı olmaz. Ayrıca Windows'a ya da Android başka bir cihaza aktarım yapmaya çalışıyorsanız çok daha kolay yöntemleri var.

Telegrama dosya yükleyemedim diye bir argüman olmaz yani.

S9'um ve Samsung ekosistemimle mutluyum. Beni ellemeyin.

Redmi ile S9, Watch 5 Pro üçlüsünde de bir sorun yaşamadım bu arada.

iPad 9'u satıp S8'e geçecek ne yaşadınız?

2 yıla yakındır Tab S9 kullanıyorum, iPad almadığım için dünyanın en mutlu insanıyım. Kişiden kişiye değişir bu durumlar. Apple'ın sözde ya da inançta işlevselliği ile özellikle tablet söz konusu olunca ilgilenmiyorum. Bedava fiyatına aldığım DEX klavye ve kutusundan çıkan muhteşem kalemiyle kendini sevdirdi. Monitörüme kadar akıllı Samsung ürünleri kullanıyorum. Monitördeki TizenOS'un bile yedeği alınabiliyor. Tek Samsung Account ile her yere girip çıkıyorum. Ben bu düzene alıştım, düzen değiştirdikten sonra bir şeyi kendi oluşturduğunuz konfor alanınızın dışında görüp ona söverseniz insanlar da size söver. Bundan daha doğal bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…