Ekosistemle alakalı olduğu gibi binbir sorun olabilir. Samsung, iPad, Huawei gibi markaların tabletlerini deneyimledim. Hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Ama Android telefon ile iPad tablet kullanmak sıkıntı. Dosya aktarmak onda da zor o zaman iPad almayalım :D

Arkadaşlar ekosistem falan demiyorum bakın. Basit 200 sayfalık dosyayı PDF olarak çıkarırken bile çökmesini söylüyorum. Tek bu olay olarak bakmayın. Mikro takılmalar, 120 Hz olduğunu bile fark ettirmeyen ekran, televizyona ekran yansıtırken iPad'in daha iyi yansıtması, işlemcisi 2022 yılının amiral gemisi olmasına rağmen 2019 yılının amiral gemisinden her anlamda daha kötü sonuç vermesi (Gidip antutu falan atmayın. Game of Thrones oyununda ve diğer oyunlarda bariz farkla fazla FPS.) yani nereden bakarsanız bakın kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Samsung ekosistemim var. Gayet memnunum. S9FE de kullandım, TAB A9 da kullandım. Abimin Apple ekosistemi var o da bana yabancı ve garip geliyor :)

Benim Samsung ekosistemim var. Gayet memnunum. S9FE de kullandım, TAB A9 da kullandım. Abimin Apple ekosistemi var o da bana yabancı ve garip geliyor :)
Telefonum Samsung Galaxy S24 plus saatim Galaxy W7 kulaklığım buds 3 pro ancak tablet alacak olsam Samsung almam, kesinlikle almam. Hatta Samsung değil, android tablet almam.

Arkadaşlar ekosistem falan demiyorum bakın. Basit 200 sayfalık dosyayı PDF olarak çıkarırken bile çökmesini söylüyorum. Tek bu olay olarak bakmayın. Mikro takılmalar, 120 Hz olduğunu bile fark ettirmeyen ekran, televizyona ekran yansıtırken IPad'in daha iyi yansıtması, işlemcisi 2022 yılının amiral gemisi olmasına rağmen 2019 yılının amiral gemisinden her anlamda daha kötü sonuç vermesi (Gidip AnTuTu falan atmayın. Game of Thrones oyununda ve diğer oyunlarda bariz farkla fazla FPS.) Yani nereden bakarsanız bakın kötü.

Ya cihaz sorunlu ya da sizin kullanımınız sorunlu. Ne Samsung'dan, ne de işlemciden kaynaklanmıyor. 8Gen 1 bir böyle basit sorunlar çıkarabilecek bir işlemci değil. Yine ben de bir Samsung tablet kullanıyorum. Değil 100 aynı anda 5 tane 600 sayfalık PDF açarken tık demiyor. Garantiye gönderin.

8 gen 1 gibi lanetli bir çip ve Samsung'un olmayan/yetersiz soğutma sistemi... Bu ikisi birleştiğinde sorun yaşanmaması anormal olurdu. Elinizde patlamadan satın kurtulun.

Hocam dediğiniz doğrudur. Ancak şu da var. Kaç tane yazı yazdım forumda bunların çoğunda Samsung'u eleştirdim farkındayım. Tarafsız bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ancak hep böyle oluyor. S20 aldım sorunlu denildi. Artık çözüldü dendi. Tab S6 Lite aldım güçsüz dendi( o zamanlar iPad 9 ile aynı fiyattaydı.). Tab S8 aldım ısınma sorunu var deniyor. Kardeşim S21 FE kullanıyor o kadar ısındı ki arka kapağı eridi açıldı. Annem S21 kullanıyor şarjı gitmiyor diye şikayetçi. Garanti süreçleri ile uğraştım dalga geçiyorlar. Samsung Cloud üstünden notlarıma bakamıyorum. Galeri deseniz OneDrive aldırmaya çalışıyor. O da çok pahalı. Her şey farklı bir uygulama almaya itiyor. Her şeyi bir noktada göremiyorum. DeX modu deseniz Smart monitör M7 ile aşırı gecikme var. Ya ben iPad 9 kullandım satana kadar memnundum. iPhone XR ve SE 2020 aldım sadece batarya ve ısınmasından şikayetçiydim. Ancak ısınsa bile donmuyordu. Bunlar ısınınca hareket edemiyor. Yani bir firma hiç mi doğru iş yapamaz diye düşünmeye başladım. Haksız mıyım sizce? Şu ana kadar aldığım Samsung'lardan yalnızca Smart monitör m7'den memnun kaldım. Belki Android'den çıkıp Tizenos'a geçse düzelecek bilmiyorum ama artık paramın da boşa gitmesinden yoruldum. Zaten ekonomi belli.