Detaylar
Kim cevapladı?"Biraz" 10000 TL
- Makaleler
- 7
Değer değmesine de arkadaşın cümlesi komik geldi sade.@3268 konu sahibi kendisi 5K cikabilirim demis ama. 5K'da zorlanmayacaksa neden çıkmasın. Panelde, yongada, kamerada ve zariflikte daha iyi olan bir telefon icin deger.
A32 kullanıyorum büyük/küçük olması sorun olmaz. Teşekkür ederim.S23 256 gb kullanıyorun tavsiye ederim büyük telefon seviyorsanız biraz küçük gelebilir ama küçük telefon seviyorsanız baya iyi telefon ayrıca 128 gb almayın 256 gb da ufs 4.0 olması lazım
Öneride bulunan herkese teşekkür ederim.
Baska marka kullanmam mantıklı değil. Tabletim, kulaklığım ve saatim Samsung. Ekosistem olarak çok memnunum. Teşekkür ederim.
aegean
Yetkin
S23 önerenler olmuş, haklılar da ama uzun süre kullanacaksanız 128GB telefon önermem. Bütçeyi aşarsanız 256GB olanını alın. Aşamazsanız ben şahsen 128GB S23 yerine 256GB S23 FE tercih ederdim. Özellikle oyun oynuyor, çok fotoğraf çekiyor, çok uygulama kullanıyorsanız ve Spotify'da en yüksek kalite müzik indiriyorsanız 128GB uzun süreçte yetmez. Bir de Samsung'da sistem dosyaları temiz formattan sonra kullandıkça büyüyor. Uygulamalar da güncellemeler ile büyüyor.