Merhaba,

Böyle bir şey başıma geldi. Telefon, kulaklık, mouse vb. gibi satan bir yer var, mağaza gibi. Kulaklığı oradan takıp denedim ve ses kulaklık yerine hoparlörden çıktı ses. İkinciyi denedi ve oldu. Denemeden almayın.

İkinci bir olay olarak Vatan Bilgisayar'dan kulaklık aldım. Yine denemek istedim almadan önce, sıkıntı yaratmadılar. Birincisi gibi başınıza böyle bir olay gelmesin. Denemeden almayın. Denemeden aldığım zaman bir sürü uğraş falan. Dikkat etmek gerekir. Ben ucuz kurtardım bu da bir bilgi olsun.
Bu arada tekrar belirtmek gerekirse Type-C uçlu Samsung'dan bahsediyorum.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürgençler'den aldığımız iPhone 15'de böyle bir olay yaşandı. Eve gelip test yaparken hoparlörleri çalışmıyordu; bu yüzden yenisiyle değiştirdiler. Eğer e-ticaret üzerinden değil de fiziksel olarak bir ürün alınıyorsa test edilmeli yoksa tekrar mağazaya gitmek falan lazım oluyor.

Telefon her marka kulaklığı zaten kabul etmez, senin için güzel bir tecrübe olmuş. iPhone için üretilen X, Y, C marka vs lightning soketli fason kulaklar da zamanında bu problem çok yaşandı. Uyumsuzluk durumları var. Şu an Apple Type-C kulaklığım Samsung telefonda çalışıyor kullanabiliyorum orijinal taraflarında çok sıkıntı çıkmıyor. Xiaomi ürünleri hariç tabii ki onlarda biraz sorun yaşadım.

Fiziksel olarak alınan bir ürün mümkünse test edilmeli, sorun yaşayınca muhattap olacak sorumlu bulunamıyor sıklıkla.
150 TL'lik kulaklığa garanti veriyordu Vatan Bilgisayar. Bir kere bozuldu ve yenisini verdiler. General Mobile GM8 telefonda da arıza vardı: Telefonun yanında kulaklık bozuldu diye götürdüm. Oranda da yenisini verdiler. :)

TR'ye avrupadan iade mallar geliyormuş karşılaştığınız ürünler belki de onlardandır. Öyle bir yazı okumuştum.

Buraya da tekrar uyarısını geçeyim; terleyen biriyseniz kesinlikle Buds3 almayın. Nem sensörü denen illeti yerleştirmişler kulaklık zırt pırt şarjı durduruyor. Her kutuya yerleştirirken kulaklığı gözlük beziyle silip korkarak koyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, varsa bir kaynak atar mısın?

Doğruluğu nedir tartışılır ama karşılaştığımız şeyler bunun doğru olduğunu söylüyor olabilir.