Makaleler
5
Yer
Winterfell
Geçen sefer kumanda konusu açmıştım çoğunuz alabilirsin dediniz ama satıcının Hepsiburada ve N11 yorumları kuşkulandırdı. Sanki parayla birilerine yorum yaptırtmışlar gibi. Bu konularda daha önce deneyimi olan varsa bakıp yorumlayabilir mi?

Samsunlu Gamze diye okudum ilk başta. Her neyse soruna gelirsek bu satıcının başka ürünlerine gelen yorumlara bak. Bir de filtreleme yapıp en düşük yıldızlı yorumlara bak. Genelde parayla yorum yaptıranlar da oluyor o mevzu doğru.

Samsunlu gamze diye okudum ilk başta. Her neyse soruna gelirsek bu satıcının başka ürünlerine gelen yorumlara bak. Bir de filtreleme yapıp en düşük yıldızlı yorumlara bak. Genelde parayla yorum yaptıranlar da oluyor o mevzu doğru.

Şaka bir yana bende öyle okudum ilk :D

Ekran görüntüsü 2024-02-13 194437.webp

Değil bence, adam daha orijinal yazamıyor.

"alperen bey ürün: Samsung BN59-01330b akıllı LED QLED TV'ler için orijinal uzaktan kumandaürün Samsung Store tarafından üretilmiştir ve Samsung garantilidir bu konuda endişeniz olmasın sadece satıcı tarafından gönderilir ürün. %100 orijinal Samsung ürünüdür."
Canlı desteğe sorduğumda böyle bir cevap aldım, satıcı farklı ama özünde samsunga ait olduğunu söyledi alacağım galiba. Bir aksilik olursa iade ederim en kötü.