Geçen sefer kumanda konusu açmıştım çoğunuz alabilirsin dediniz ama satıcının Hepsiburada ve N11 yorumları kuşkulandırdı. Sanki parayla birilerine yorum yaptırtmışlar gibi. Bu konularda daha önce deneyimi olan varsa bakıp yorumlayabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?III. Osman
Yetkin
Samsunlu Gamze diye okudum ilk başta. Her neyse soruna gelirsek bu satıcının başka ürünlerine gelen yorumlara bak. Bir de filtreleme yapıp en düşük yıldızlı yorumlara bak. Genelde parayla yorum yaptıranlar da oluyor o mevzu doğru.
Samsunlu gamze diye okudum ilk başta. Her neyse soruna gelirsek bu satıcının başka ürünlerine gelen yorumlara bak. Bir de filtreleme yapıp en düşük yıldızlı yorumlara bak. Genelde parayla yorum yaptıranlar da oluyor o mevzu doğru.
Şaka bir yana bende öyle okudum ilk
Yetkili serviste var mış yaşadığım şehirde oradan mı alayım? Kaç TL fark olur acaba?
Eki Görüntüle 18533
Değil bence, adam daha orijinal yazamıyor.
Hocam böyle harf eksikliklerine falan takılırsak ürün alamayız adam yanlış yazmış diye çakma ürün satıcısı damgasına gerek yok.
- Makaleler
- 9
Bu yoruma bakacak olursak orijinal değil.
Amazon da ki ürün orijinal olup diğerleri olmayabilir mi? Öyle bir şans var mı?
- Makaleler
- 9
Amazon da ki ürün orijinal olup diğerleri olmayabilir mi? Öyle bir şans var mı?
Hayır.
"alperen bey ürün: Samsung BN59-01330b akıllı LED QLED TV'ler için orijinal uzaktan kumandaürün Samsung Store tarafından üretilmiştir ve Samsung garantilidir bu konuda endişeniz olmasın sadece satıcı tarafından gönderilir ürün. %100 orijinal Samsung ürünüdür."
Canlı desteğe sorduğumda böyle bir cevap aldım, satıcı farklı ama özünde samsunga ait olduğunu söyledi alacağım galiba. Bir aksilik olursa iade ederim en kötü.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-