Şimdi efendim ben Samsung Galaxy S20 FE, Galaxy Tab S9 ve Sony ULT WEAR üçlüsünü kullanıyorum fakat kulaklıkta head-tracking desteği olmasına rağmen Samsung cihazlarım'da kullanamıyorum. Sadece Galaxy buds serisinde head-tracking desteği sunuyor, Reddit platformunda da bu sorundan muzdarip binlerce kişi var, neden bu kadar ekosistem zorlaması var?
Detaylar
Kim cevapladı?Kısacası benim markamı ve malımı kullanacaksın diye millete dayatıyor.
OnePlus'da böyle bir dayatma yoktu, sırf Tab S9 aldığım için S20 FE'ye geçtim. Ha hayat memat mı? Tabii ki değil ama olmaması can sıkıcı.Kısacası benim markamı ve malımı kullanacaksın diye millete dayatıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi de de böyle bir dayatma yok sanırsam.OnePlus'da böyle bir dayatma yoktu, sırf Tab S9 aldığım için S20 FE'ye geçtim. Ha hayat memat mı? Tabii ki değil ama olmaması can sıkıcı.
Apple yapınca AOVVV Samsung yapınca eğvle eğvle. Rezalet bir marka Samsung.
mete01 91
Bilgin
Yanlış düşünüyorsun. Herkes Apple'nin yaptığını yanlış buluyor ancak Samsung bununla dalga geçip sonra kendi yapınca herkes rezalet olduğunu düşünüyor.Apple yapınca aovvv Samsung yapınca eğvle eğvle. Rezalet bir marka Samsung.
Son düzenleyen: Moderatör: