Samsung'un harika fiyat politikası

Sony kullansanız aklınız çıkar herhalde.
Throttle olmazsa kullanabiliriz evet. Video cekiminde throttle olan bir telefon ureticisi. Istisnasiz butun modelleri throttle oluyor. Hatta adaptive QHD+ ekrani bile throttlea cozum bulamadiklari icin FHD+ yaptilar.

Hmm yani gözümden daha mı iyi görüyorsunuz? Ben iPhone kullanmıyorum ama iPhone denedim arkadaşımdan alıp kamerası öyle bence iPhone kullanmadan sadece araştırmayla yorum yaptınız.
Dostum senin gozun umurumda degil, ayrica elimden 3 farkli iPhone (7 Plus, XR, 13 Pro Max) gecti. Objektif bir insan oldugum icin incelemeleri onemserim, tekil bir kullanicinin yorumunu degil.

Ben iPhone kullanmıyorum ama iPhone denedim arkadaşımdan alıp kamerası öyle bence iPhone kullanmadan sadece araştırmayla yorum yaptınız.
Telefondan telefona göre değişiyor. iPhone kamerası iyi, güzeldir ancak üst segment Android cihazların bazıları iPhone kadar iyi, bazıları iPhone'dan iyi.

Her telefon bir ömürden sonra zorunlu yavaşlatılıyor oyunlar uygulamalar dahil IP11 dede oda kasıyor S7 kasıyor S8'de eski bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…