Hmm yani gözümden daha mı iyi görüyorsunuz? Ben iPhone kullanmıyorum ama iPhone denedim arkadaşımdan alıp kamerası öyle bence iPhone kullanmadan sadece araştırmayla yorum yaptınız.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 51
Throttle olmazsa kullanabiliriz evet. Video cekiminde throttle olan bir telefon ureticisi. Istisnasiz butun modelleri throttle oluyor. Hatta adaptive QHD+ ekrani bile throttlea cozum bulamadiklari icin FHD+ yaptilar.
Dostum senin gozun umurumda degil, ayrica elimden 3 farkli iPhone (7 Plus, XR, 13 Pro Max) gecti. Objektif bir insan oldugum icin incelemeleri onemserim, tekil bir kullanicinin yorumunu degil.Hmm yani gözümden daha mı iyi görüyorsunuz? Ben iPhone kullanmıyorum ama iPhone denedim arkadaşımdan alıp kamerası öyle bence iPhone kullanmadan sadece araştırmayla yorum yaptınız.
@Ehwenisher hocam, herhalde Samsung'a 90 bin TL para verdin, sakin ol![]()
4 senelik S23+ kullanıyorum. Çok şükür kazıklanmaya ihtiyacım yok. Ayrıca ilk defa Apple telefon almış gibisiniz.
AsiI 76
Üstün
iPhone 11 nerede kasıyor? iOS 27'den sonra kasma yok.iPhone 11 oyunlarda artık oyunlarda çok kasıyor ancak Snapdragon 865'li Android cihaz 90 FPS performansı verebiliyor sorunsuz şekilde.
4 senelik S23+ kullanıyorum. Çok şükür kazıklanmaya ihtiyacım yok. Ayrıca ilk defa Apple telefon almış gibisiniz.
Yok vallahi almadım daha ama alacağım, denedim ama arkadaşım 15 kullanıyor.
AsiI 76
Üstün
Telefondan telefona göre değişiyor. iPhone kamerası iyi, güzeldir ancak üst segment Android cihazların bazıları iPhone kadar iyi, bazıları iPhone'dan iyi.Ben iPhone kullanmıyorum ama iPhone denedim arkadaşımdan alıp kamerası öyle bence iPhone kullanmadan sadece araştırmayla yorum yaptınız.
Yok vallahi almadım daha ama alacağım, denedim ama arkadaşım 15 kullanıyor.
Kardeşimde de 15 var bendeki ile aman aman bir farkı bile yok. Yok şöyle güzel yok böyle güzel diyeceğim farkı yok benimkinden en azından.
İsimbulamajim 8
Üstün
Oyunlarda sıkıntılı çalışıyor artık.iPhone 11 nerede kasıyor? iOS 27'den sonra kasma yok.
AsiI 76
Üstün
Öyle bir şey görmedim ben.