Sanal arkadaşa numara vermemek kötü bir şey midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
  • Etiketler Etiketler
    kötü sanal

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Arkadaşlar selam. Birkaç gün önce biriyle tanıştım sanaldan. Her neyse, özetle anlatmak gerekirse, benden numaramı istiyor kız. Ben de daha birkaç gün olduğu ve sanal olduğu için vermek istemedim.
Ayrıca geçmişte olan sevgilime numaramı verdiğimde, kafamda kurdum da durdum (kötü anlamda). Yani özetle OKB'si olan biri için başka birine numara vermek zor benim için. Sizce bu anormal bir şey mi? Yani numaramı vermeli miyim? Akıl danışmasına ihtiyacım var.

Ben verirdim, çok rahatsız olursan aşırı rahatsız olursan engellersin.

Bu arada küfür ettiğim için benden soğumuş öyle dedi az önce de onu eklemeyi unutmuştum. Küfür şahsi değildi bu arada.

Anormal değil hocam hangi kararı verirseniz verin mantıklı olur bence, istisnalar dışında tabii. Bence de vermeyin, özellikle sanalda kızlar güvenilir gelmiyor bana. Son güveneceğim varlıklar falan.

Erken olduğu kanaatindeyim.

Bence vermeyin. tanımıyorsunuz,gerçek kimliğini bilmiyorsunuz sonuçta. Israr ederse de engelleyin geçin. Ruh hastası bir sapıkta olabilir,katil de.

Neden böyle oluyor anlamıyorum cidden arkadaşlar. Kırk yılda bir doğru düzgün birini buldum diyorum o da böyle zor bir insan çıkıyor. Üzülüyorum haliyle. Daha önceki konularımdan beni tanıyorsanız demek istediğim daha anlamlı gelecektir.

Sanalda ne olacağı belli değil. Biraz psikopatça geliyor ama empati yapmak basit bir çözüm bence. Örneğin sizi azıcık bile sevmeyen veya kıskanan birisi varsa gözünde durumunu çok büyütüp sanaldan sizi kandırmaya çalışabilir. 2 ay, 4 ay, hatta 1 yıl bile uğraşadurabilir. Böyle şeylere şahit oldum, bu yüzden dikkatli olmanız gerekir. Tabii ona güveniyorsanız, size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…