proetobabo

Çalışkan
Bir borsa uygulamasında kampanya vardı. Para kazandım ama Papara IBAN'ina cekemiyorum sanal IBAN var mı? Uygulama IBAN ve isim istiyor.

Yada belli bir ücret karşılığı bana atacak var mi

Son düzenleme:
Bir borsa uygulamasında kampanya vardı. Para kazandım ama Papara IBAN'ina cekemiyorum sanal IBAN var mı? Uygulama IBAN ve isim istiyor.

Ya da belli bir ücret karşılığı bana atacak var mi?

Babanın anneni IBAN'i al eğer yasalsa şimdi sana sanalda kimse kendi IBAN'ini vermez durduk yere ceza yemek istemeyiz çünkü nereden para çekeceğin belli değil.

Babanın anneni IBAN'i al eğer yasalsa şimdi sana sanalda kimse kendi IBAN'ini vermez durduk yere ceza yemek istemeyiz çünkü nereden para çekeceğin belli değil.
Annem ve babamla konusdum az eski kafa olduklari için anlamiyorlar. Uygulama Forİnvest 5 Gr gümüş kampanyası vardi

Up

Annem ve babamla konusdum az eski kafa olduklari için anlamiyorlar. Uygulama Forİnvest 5 Gr gümüş kampanyası vardi

Up
Ağa yeni telefon alcam o yüzden para gerekiyor forinvest dede 220 TL var 5 Gr gümüş hediye ediyordu. Papara ibani deniyom olmuyo. Annem babam ile konuşunca anlamiyorlar. Ek para karşılığı bana atcak var mi

Son düzenleme:
Sanal IBAN diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca başkasının banka hesabını kullanmak, kendi hesabını da başkasına kullandırtmak yasak. Bu devirde aklı başında kimse kendi hesabını kullandırtmaz.

Sanal IBAN diye bir şey yok bildiğim kadarıyla. Ayrıca başkasının banka hesabını kullanmak, hesabını başkasına kullandırtmak da yasak. Bu devirde aklı başında kimse de kendi hesabını kullandırtmaz.
Yok baskasininki kullanmicam. O parayi başkasının hesabına atcam o da belli bir para karşılığında bana atcak.18 yaş altiyim kendi adıma banka hesabım yok aileme dedim gerek yok diyorlar banka hesabına. Papara ıban da denedim olmuyor

Ağa hiç yok mu ödemede yapacam bedava yapmayanlar için 220tl boşa gitmesin
1000005185.webp

Son düzenleme: