C clawpeek Çalışkan Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 31 Mayıs 2025 #1 AMD işlemcim var. Catalina kurmak istiyorum. VirtualBox kullanıyorum. Nasıl yapacağım? ICloud'da girmek istiyorum. Son düzenleme: 31 Mayıs 2025
AMD işlemcim var. Catalina kurmak istiyorum. VirtualBox kullanıyorum. Nasıl yapacağım? ICloud'da girmek istiyorum.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.128 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.017 Yer Amerika Birleşik Devletleri 31 Mayıs 2025 #2 Biraz eski fakat iş görebilir. Biraz daha yeni olarak şu video var. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS C clawpeek Çalışkan Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 3 Haziran 2025 #3 Quezzy dedi: Biraz eski fakat iş görebilir. Biraz daha yeni olarak şu video var. Genişletmek için tıkla... Her şeyi hallettim şu an Catalina'dan yazıyorum. Sequoia'ya güncelleme yapıyorum şu an sorun olursa yazarım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Biraz eski fakat iş görebilir. Biraz daha yeni olarak şu video var. Genişletmek için tıkla... Her şeyi hallettim şu an Catalina'dan yazıyorum. Sequoia'ya güncelleme yapıyorum şu an sorun olursa yazarım teşekkür ederim.