2151

Uzman
Sanal makineye Windows XP ve 7 kurdum fakat ne yaparsam yapayım guest kurulmuyor. Ana makineden buraya dosya aktaramıyorum, nasıl çözebilirim?

Adsız.webp

Sanal makineye Windows XP ve 7 kurdum fakat ne yaparsam yapayım guest kurulmuyor. Ana makineden buraya dosya aktaramıyorum, nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 122836
Selamlar, Windows 7'de VMware sürücüleri yüklemen için gerekli güncellemeler var. WinLove projem sayesinde biliyorum. Bunları yüklemelisin. Bu güncellemeler olmadan bazı sürücüler imza hatası verecek ve Windows Update çalışmayacak. Bu güncellemeleri Microsoft Update Catalog'dan indirebilirsin.

1739052779207.webp

Alternatif olarak dilersen Anydesk ile yardımcı da olabilirim. (Yarım saat boyunca müsaitim.)

Artı -1 Eksi
Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
XP için VMware Tools'un çok eski sürümünü indirmen lazım. Ancak stabil çalışmayacak. Windows 7'de bahsettiğim güncellemeler yüklenmeden hiçbir VMware Tools çalışmayacak.

Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
Microsoft Update Catalog sayfasından. İstersen hızlıca Anydesk ile transfer edeyim. Henüz sunucuma yüklemedim.

Şuan müsait isen hızlıca paket hazırladım, sana gönderebilirim.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi