Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Selamlar, Windows 7'de VMware sürücüleri yüklemen için gerekli güncellemeler var. WinLove projem sayesinde biliyorum. Bunları yüklemelisin. Bu güncellemeler olmadan bazı sürücüler imza hatası verecek ve Windows Update çalışmayacak. Bu güncellemeleri Microsoft Update Catalog'dan indirebilirsin.Sanal makineye Windows XP ve 7 kurdum fakat ne yaparsam yapayım guest kurulmuyor. Ana makineden buraya dosya aktaramıyorum, nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 122836
Alternatif olarak dilersen Anydesk ile yardımcı da olabilirim. (Yarım saat boyunca müsaitim.)
Selam, Windows 7'de VMware sürücüleri yüklemen için gerekli güncellemeler var. WinLove projem sayesinde biliyorum. Bunları yüklemelisin:
Eki Görüntüle 122839
Dilersen AnyDesk ile yardımcı da olabilirim.
Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
- Makaleler
- 14
XP için VMware Tools'un çok eski sürümünü indirmen lazım. Ancak stabil çalışmayacak. Windows 7'de bahsettiğim güncellemeler yüklenmeden hiçbir VMware Tools çalışmayacak.Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
Microsoft Update Catalog sayfasından. İstersen hızlıca Anydesk ile transfer edeyim. Henüz sunucuma yüklemedim.Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
Şuan müsait isen hızlıca paket hazırladım, sana gönderebilirim.Teşekkürler. Peki XP için ne yapabilirim? Ayrıca bu dosyaları nereden bulabilirim?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Tabi olur. Beklemede olacağım. Bu konuda bu ay çok çalışma yaptım. Çalıştığını tekrar görüp kendimi övmek istiyorumBirazdan yapabilir miyiz? Şu an XP ile uğraşıyorum.
Tabii olur. Beklemede olacağım. Bu konuda bu ay çok çalışma yaptım. Çalıştığını tekrar görüp kendimi övmek istiyorum![]()
Farklı ISO'lar deneyince düzeldi. Win XP'de Home, Windows 7 de Pro.
- Makaleler
- 14
Sürümler ile alakası yok dostum. Önceden bu güncellemelerin eklenmiş olduğu bir ISO denedin muhtemelenFarklı ISO'lar deneyince düzeldi. Win XP'de Home, Windows 7 de Pro.
Sürümler ile alakası yok dostum. Önceden bu güncellemelerin eklenmiş olduğu bir ISO denedin muhtemelen![]()
Bilmiyorum archive orgtan indirmiştim.