Bende torrent çalışıyor ama Binance bile yasak, ayriyeten 100 olması gereken hız birkaç ay önce yoğun olmayan saatlerde 600-800'e vuruyordu ilginç bir şekilde; şimdi ise olması gereken paketin hızınının çeyreğini bile veremiyor bazen. Hatta 15-16'ya kadar bile düşüyor resmen ADSL-VDSL hızları yani...

Selam, 24 bit CD/Vinyl ripped FLAC albümleri Torrent ile "indiriyorum" ama çoğu dosyayı 100 kib civarı bir hızla indirebiliyorum. İndirdiğim dosyaların minimum 2 GB olduğu düşünülünce p2p üzerinden bir şey indiremiyorum yani. Seeder'dan dolayı olduğunu düşündüm ama 32.000 Seeder'lı Dexter'ın bir bölümünü bile indiremediğime göre kesinlikle sorun sansuronline'da. DNS'e bile bağlanamıyorum bu saçma ISP'de.

Bunun için çözümü olan var mı? Rutracker, piratebay vb. çoğu siteden aldığım. Torrent'leri deniyorum ama olmuyor.

Admin için – lütfen sansuronline ibarelerini kaldırmayınız, gerçek bu.

Merhaba GoodbyeDPI'ın Türkiye sürümünü deneyebilirsiniz service olarak da kurabilirsiniz goodbyedpiturkiye sürümü goodbyedpiturkey rehberi

Speedtest yapın ve ilk haneyi yazın. Mesela ooakla için böyle.

Eki Görüntüle 183981
82 yazıyor. Sanırım iyi bir şey.

Bende torrent çalışıyor ama Binance bile yasak, ayriyeten 100 olması gereken hız birkaç ay önce yoğun olmayan saatlerde 600-800'e vuruyordu ilginç bir şekilde; şimdi ise olması gereken paketin hızınının çeyreğini bile veremiyor bazen. Hatta 15-16'ya kadar bile düşüyor resmen ADSL-VDSL hızları yani...
Bant daraltmasından etkileniyorsunuzdur muhtemelen. Superonline kullanıyorum, Binance'e de girdim şimdi. Konu sahibinin yapamadığı her şeyi yapabiliyorum.

Ya bu adamlar bölgesel sansür uyguluyor, ya da bant daraltması bölgesel olarak sizleri etkiliyor.

Gerçi bant daraltma sona erdi diyor haber siteleri ama bilemedim. İlk konular açıldığında da sorunsuz şekilde giriyordum sosyal medyaya. Bursa'da yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• 1757577868664.webp
    1757577868664.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba GoodbyeDPI'ın Türkiye sürümünü deneyebilirsiniz service olarak da kurabilirsiniz goodbyedpiturkiye sürümü goodbyedpiturkey rehberi
DNS istemekte, zaten kullanıyordum bu lanete geçmeden önce.

DNS hizmetlerinin neredeyse hepsi blacklistte olduğundan hiç çalışmıyor yada çok yavaş çalışıyor.

Binance'ye bende erişebiliyorum Grancrest gibi.

DNS istemekte, zaten kullanıyordum bu lanete geçmeden önce.

DNS hizmetlerinin neredeyse hepsi blacklistte olduğundan hiç çalışmıyor ya da çok yavaş çalışıyor.

Binance'ye bende erişebiliyorum grancrest gibi.

Goodbyedpiturkey sürümünde DNS değiştirmene gerek yok sadece yönetici olarak veya servis olarak çalıştırmanız yeterli oluyor benzeri bir hata aldım daha öncesinde.

Goodbyedpiturkey sürümünde DNS değiştirmene gerek yok sadece yönetici olarak veya servis olarak çalıştırmanız yeterli oluyor benzeri bir hata aldım daha öncesinde.
SuperOnline için gerekmekte. Denemedim değil.

P2P sorunu portların engelli olmasından dolayı.

Turkcell'in torpilli kulu muyum acaba ben? :D DNS'yi de Windows ayarlarından değiştirebiliyorum GoodbyeDPI da çalışıyor. Torrent'dan istediğimi indiriyorum. Şu anda ne bir VPN açık ne DPI engelleyici. DNS bile default olarak ayarlı.

Reisin bant daraltmasından etkileniyor olabilir misin? İstanbul'da mı oturuyorsun?

Eki Görüntüle 183979

Büyük ihtimalle CGNAT'ta olmayan şanslı bireylerdensiniz. Bir ara bende o şanslı bireylerdendim ve böyle bir şey olamaz ya bu kadar mmı fark eder reklamındaki dede gibi dolanıyordum.