Saplık acısı çekiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 240
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kardeşim ben burada tavsiye veriyorum da benim de durumum belli. Burada bilgili adamlarda aynı şeyi diyor benim gibi adamlarda aynı şeyi diyor. Fakat siz kafayı ona çok yoruyorsunuz. Açın en basit Valorant oynayın kafa dağıtın.

Oyun oynarken bile aklıma gelip duruyor. Bu yüzden oyun oynayamıyorum şu aralar.

Oyun oynarken bile aklıma gelip duruyor. Bu yüzden oyun oynayamıyorum şu aralar.

Canım kardeşim şimdi "birine aşığım" desen anlarım eyvallah. Bende öyleyim çünkü. Ama aklımda biri var. Senin aklında "neden sevgilim yok" var. Çok heveslisin bence bu konuya. Bende hevesliyim ama lütfen aşık olmayı bekle yoksa hevesin kursağında kalır. Çevremde çok gördüm. Ben bekledim olmadı yapacak bir şey yok üzüldüm mü? Hem de nasıl geceleri uyuyamadım sabahına işe gitmek zorunda kaldım yıkıldım bittim. Fakat ben iyileşmeye çalıştım o kişiyi ne kadar çok sevsemde önüme bakmam lazım. Fakat sende böyle bir şey de yok. Hevesin seni sürüklüyor. Biraz otur ve düşün. Sevgilim yok diye düşünme. Neden bu kadar önemsiyorum diye düşün.

Neden bu kadar önemsiyorum?
- Yaşıtlarımın bulup, ben bulamadığım için. Sevgilim ile yapacaklarımın hayali beni heyecanlandırdığı için.

Neden bu kadar önemsiyorum?
- Yaşıtlarımın bulup, ben bulamadığım için. Sevgilim ile yapacaklarımın hayali beni heyecanlandırdığı için.

Aynı yaştayız. Bende bu zamana kadar hiç sevgili yapmadım. Benim de içimde hep UK'de kaldı. Benim de çok güzel hayallerim var. Benim de yaşamak istediklerim var. Fakat rastgele biri ile değil. aşık olduğum insanla yaşamak istiyorum. Denedim olmadı üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Kapısında köle olamam ki. Sende o kişiyi bekle ve umarım o kişi gelince seni sever. Bende onun ümidi ile yaşıyorum. Umarım bir gün ikimizde @SF26 gibi oluruz ama o zamana kadar kendini yiyip bitirme. Sakin ol ve kendinle yalnız kal biraz. Git tek başına sahile örneğin gez toz. İnsanı güçlendirir.

Eğer 20sinden sonra gelecek ise gelmesin. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.

Eğer 20'sinden sonra gelecek ise gelmesin. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.

Kimisi gençliğini kızlarla geçirir sonra 25 yaşında hissizleşir bir daha bir şey hissedemez. Kimisi bizim gibi(umarım) belli bir yaşa kadar biri ile olamaz ama o gün geldiğinde tüm hevesini tüm hayallerini onunla gerçekleştirir.

25 yaşına kadar bulamazsam hayatıma son o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…