Normal arkadaşlarıma da yazıyorum, buraya da. Herkese gına geldi.@5438 Dostum anlamadım, normal arkadaşın falan da mı yok? Neden hep buraya yazıyorsun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
@5438 dostum anlamadım, normal arkadaşın falan da mı yok? Neden hep buraya yazıyorsun.
Bir yerden sonra arkadaşların sıkılıyor
Çünkü kimse yardımcı olamıyor. Bu saplığı nasıl çözeceğim?
Syntax 62
Üstün
Sevgili bulma kafasıyla bulursan emin ol daha çok üzüleceksin. İlla biri olmasını istiyorsan olmaya meraklı çok fazla kişi var. 3 gün takılırsınız sonra gider. Akışına bırak. Yakışıklı bile olmasan sağlıklı olduğun sürece bulursun.
Aileme bu konuyu danıştım. Yok sen boş işlere üzülüyorsun, boşuna psikiyatrise para vermeye gerek yok. Anlamıyorlar beni.
Boş yere mi tartışmak lazım. kimisinin hayat gayesi paradır kimisinin spordur kimisinin başka bir şeydir. Senin ki belli ki sevgili. Benim hayat gayem mutlu bir aile kurup yaşayıp gitmek. Çok farklı değiliz. Ama o kişi acele etme. Sakin ol ve hayat aksın. İzin ver hayat aksın. Çok sıkıyorsun kendini.
SF26 62
Üstün
Çözmeyeceksin, oluruna bırakıp geçeceksin. Sen saplık acısı çekmeyi saplantı hâline getirmişsin.Çünkü kimse yardımcı olamıyor. Bu saplığı nasıl çözeceğim?
Bak bir deÇözmeyeceksin, oluruna bırakıp geçeceksin. Sen saplık acısı çekmeyi saplantı hâline getirmişsin.
Tam dediğin gibi yapıyorum, bu konu aklımdan çıkıyor, en az 2 ay sonra tekrar kafama takılıyor.
Çözmeyeceksin, oluruna bırakıp geçeceksin. Sen saplık acısı çekmeyi saplantı hâline getirmişsin.
Bu abi çok bilgili birine benziyor.
Hocam siz sizi seven biri istiyorsunuz galiba. Onun için önüne gelene yürümek yerine bir kişiye yoğunlaşmalı ve bu kişinin de sizi sevdiğinden emin olmalısınız.
Hocam onu denedim zaten ve dün 2. kez gerçekten reddedildim.Hocam siz sizi seven biri istiyorsunuz galiba. Onun için önüne gelene yürümek yerine bir kişiye yoğunlaşmalı ve bu kişinin de sizi sevdiğinden emin olmalısınız.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.