Samsung kampanya yapmıştı. Sabah 25 bin TL'ye S24 FE, kablosuz şarj standı, 25W adaptör, Buds 3 sipariş ettim.. Ancak aileme karşı bir vicdan azabı çekiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Elimdeki telefon çalışıyor ama işte ağır bir şey yapılmıyor, YouTube, Chrome, sosyal medya da takılınılabiliyor sorunsuz bir şekilde. Hatta oyuna girince kulaklığımdan müzik sesi gelmiyor. Yurt dışı Redmi 12 Pro 5G var elimde. Aldığım telefonu da yaz ayında kendim çalışıp biriktirdiğim paradan aldım. Ancak annem evi taşımayı düşünüyor. Şu an gerek var mıydı? İdare edemez miydim, Evi taşıyacaklar, gibi düşünceler kafamı doldurdu. Bayağı kötü hissediyorum. Yanlış mı yaptım? Çok kötü hissettiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung kampanya yapmıştı. Sabah 25 bin TL'ye S24 FE, kablosuz şarj standı, 25W adaptör, Buds 3 sipariş ettim.. Ancak aileme karşı bir vicdan azabı çekiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Elimdeki telefon çalışıyor ama işte ağır bir şey yapılmıyor, YouTube, Chrome, sosyal medya da takılınılabiliyor sorunsuz bir şekilde. Hatta oyuna girince kulaklığımdan müzik sesi gelmiyor. Yurt dışı Redmi 12 Pro 5G var elimde. Aldığım telefonu da yaz ayında kendim çalışıp biriktirdiğim paradan aldım. Ancak annem evi taşımayı düşünüyor. Şu an gerek var mıydı? İdare edemez miydim, Evi taşıyacaklar, gibi düşünceler kafamı doldurdu. Bayağı kötü hissediyorum. Yanlış mı yaptım? Çok kötü hissettiriyor.
Kampanya link atar mısın

S24 FE kaldırmışlar herhalde gözükmüyor.

Samsung kampanya yapmıştı. Sabah 25 bin TL'ye S24 FE, kablosuz şarj standı, 25W adaptör, Buds 3 sipariş ettim. Ancak aileme karşı bir vicdan azabı çekiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum. Elimdeki telefon çalışıyor ama işte ağır bir şey yapılmıyor, YouTube, Chrome, sosyal medya da takılınılabiliyor sorunsuz bir şekilde. Hatta oyuna girince kulaklığımdan müzik sesi gelmiyor. Yurt dışı Redmi 12 Pro 5G var elimde. Aldığım telefonu da yaz ayında kendim çalışıp biriktirdiğim paradan aldım. Ancak annem evi taşımayı düşünüyor. Şu an gerek var mıydı? İdare edemez miydim, evi taşıyacaklar, gibi düşünceler kafamı doldurdu. Bayağı kötü hissediyorum. Yanlış mı yaptım? Çok kötü hissettiriyor.

Redmi Note 12 Pro 5G gayet yeterli bir cihaz hangi ağır işi yapamadınız? Bence çok gereksiz bir masraf olmuş iade edebiliyorsanız edin bence. Burada sizin kazanıp almanız mesele değil ailemin paraya ihtiyacı var mı? Bu taşıma döneminde nasıl yardımcı olabilirim? Yeni telefon alsam hayatımda ne gibi bir değişiklik olacak? Diye sormanız gerekir idi.

Redmi Note 12 Pro 5G gayet yeterli bir cihaz hangi ağır işi yapamadınız? Bence çok gereksiz bir masraf olmuş iade edebiliyorsanız edin bence. Burada sizin kazanıp almanız mesele değil ailemin paraya ihtiyacı var mı? Bu taşıma döneminde nasıl yardımcı olabilirim? Yeni telefon alsam hayatımda ne gibi bir değişiklik olacak? Diye sormanız gerekir idi.
Telefon yurt dışı olduğu için hat kapanınca telefoncu da imei attırdım. O zamandan beri ısınıyor, bazen arayüzde bile takılıyor. Bazen dokunmatiği algılamıyor. O yüzden kampanya olunca değişeyim düzgün bir şey alıp uzun süre kullanayım dedim.

Telefon yurt dışı olduğu için hat kapanınca telefoncu da IMEI attırdım. O zamandan beri ısınıyor, bazen arayüzde bile takılıyor. Bazen dokunmatiği algılamıyor. O yüzden kampanya olunca değişeyim düzgün bir şey alıp uzun süre kullanayım dedim.

Keşke doğru dürüst yapan birine yaptırsaydınız hocam benim tanıdıklarım da yapıyor bende kullandım dirençli şekilde herhangi bir problem ile karşılaşmadım almışken kampanyalı iyi telefon almak en mantıklısı ama bir tık yanlış zamanda almış olabilirsiniz iş işden geçmiş fazla takılmayın eski telefonunuzu bir şekilde satıp eğer yardım gerekiyorsa yardım etmek yoksa mantıklı şekilde kullanmanız gerekir telefon için hayırlı olsun güzel cihaz güzel fiyata almışınız.

Eger rahatlamak istiyorsan ailene hissettiklerini anlatip onlardan ozur dilemelisin. Telefonun hayirli olsun. Sorun etmene gerek yok. Sen hirsizlik yapmadin. Kul hakki yemedin. Sadece kendi kazandigin parayi harcadin. O yuzden ailenden ozur dileyip telefonundan keyif almaya bak.

Takılma herhalde isteklerini alacaksın Yazın yine çalıştır ailene yardım edersin