Saplık acısı çekiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 240
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kral bak yaşımız aynı yaşantımız aynı ben seni anlarım ama sana tavsiye veremem. Ama bak çoğu kişi sana anlatmış onları dinle benceç.
Dinliyorum ama dinlediklerimin çoğu benzer şeyler. Bak takmamak elimde olan bir şey değil. Sürekli çift görüp duruyorum ve sabrım taşıyor.

Bence çok abartıyorsunuz hocam. Olursa olur olmazsa olmaz hayatınıza bakın. Böyle şeylerin can sıkmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

Bence çok abartıyorsunuz hocam. Olursa olur olmazsa olmaz hayatınıza bakın. Böyle şeylerin can sıkmaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Olmazsa olmaz diyip pes etmek ve ömür boyu yalnız kalmak istemiyorum. Bunu istemiyorum.

Bursa. Taşınacağım üniversite için. Üniversiteden de bulamazsam mersinlitoji vakası yaşanacak.

Hocam Bursa için güzel bir psikolog ismi olan bir psikologa gitseniz çok iyi yapmış olursunuz. Bir gün Bursa'ya gelip sizinle içmek isterim . Bende yakınım oraya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…