Birçok sebebi olabilir, direkt teşhis zor. Clear CMOS uygulayın, sonrasında BIOS Update yapın. Stok ayarlarda tekrar deneyin. Ben bu 1x8 ve 2x8 bağlantıları da daisy chain olması sebebiyle çok desteklemiyorum ama senin senaryonda da bir fark yaratmayacaktır. 300W TDP'li bir kart, 150+150+75'ten 375W cepte zaten senin bağlantı şeklinde. Ekstra bir +150 gelmesi şu anki sorunu çözeceğini yine de düşünmüyorum. MSI kartlarda Clear CMOS butonu varsa PC kapalıyken o butona basın, BIOS Flashback butonu ile karıştırmayın. Eğer buton yoksa Power Switch 0 konumdayken ya da fişten çekiliyken JBAT1 pinlerinin arasına 15 saniye yıldız tornavida dokunup sistemi yeniden başlatın. Pil vs. çıkartmayın. Ayarlar sıfırlandıktan sonra BIOS Update işlemi gerçekleştirin son sürüme. Eğer sıkıntı düzelmezse temiz kurulum, DDU vs. gerekebilir. Güç bağlantılarında gevşeklik olabilir, sök tak işlemi gerekebilir. DP portu değişin, kablosuz yerine kablolu bağlantıları tercih edin. Deneme yanılma ile çözülebileceği kanaatindeyim. VRAM arızası vs. olsa daha farklı bir senaryo olurdu, aralıklı olması düşündürdü o yüzden. Dediğim adımları bir deneyin.
Her şeyden evvel Clear CMOS ve BIOS Update sonrası stok ayarlarda deneyin tabii, bir de Integrated Graphics şeklinde aratıp bu ayarı kapatın. Dahili grafik iptal edin bir süre kullanıyor olsanız bile.
@michaelscofield ve
@LH44 ile kontrol sağlarsınız. Ekstra tavsiyede bulunacaklardır OCCT Power testi gibi. Beraber incelemeniz uygun olur.
Dual Monitör bir süre iptal edin mesela, aradan fazlalıkları çıkarttığında ve önerdiğim adımları yaptığınızda birinden biri çözmüyorsa o vakit tekrardan detaylı irdelenmesi lazım. Parça denenmeden ya da birkaç bir şey denemeden kesin konuşmak güç.