Sapphire Pure 9070 XT almak mantıklı mıydı?

Teknoloji şans işidir NVIDIA'da da hatalar çıkıyor. Kusursuz firma yok.

Ben de 9060'da sorun yaşadım da ben sorunlu dediğimde fanboy oluyorum da, Recep Baltaş 10 dakikalık videoda AMD'yi yerden yere vurduğunda niye şans işi oldu hoca.

Recep Baltaş'ta mı klasik fanboy oluyor, bu duruma göre?

Eki Görüntüle 277737

Şu an ufak tefek driver sorunları iki markada da mevcut ve olmaya devam edecek. AMD daha kötü değil artık 6000 serisinde ciddi anlamda driver problemleri vardı. NVIDIA 5000 serisini piyasaya sürdüğünde kartları kullanılmıyordu bile Black Screen'den. Aylar sonra doğru düzgün driver yayınlayabildi. Ayrıca sistem stabil değilse AMD driver çöküyor. Sisteminde sorun olmadıktan sonra ekstrem bir durum yaşamıyor kimse. Stabil sistem toplamayı beceremeyip ekran kartına suç atanları gördükçe çok gülüyorum. Sana tavsiyem sağdan soldan duyduklarınla kimseye tavsiye verme deneyim önemli. şu an NVIDIA 600 sürücüleri sorunlu herkes 59X. Xxx sürücülerine dönüyor ama bu durum için kimse NVIDIA alınmaz demiyor değil mi? 5000 ilk çıktığında yaşadığım driver sorunları bıktırdı. Ben çıkıp NVIDIA alınmaz demedim hiçbir yerde. Driver sorunları illaki var olmaya devam edecek. Fakat AMD özelinde eskisi gibi bir durum söz konusu değil.

Aynı şeyleri yaşadım sapphire alacakken zam geldi bende xfx swift aldım çok sexy tasarımı var kasada çok güzel duracak inşallah. Ama evet 5070 yerine alınabilecek en mantılı kart 9070xt

@Ayhan Dönmez'in en sevdiği adamın videolarını atmışsın.

@user44 sadece bir videoya göre niye yorum yapayım, üstte belirttim ya zaten 9060 da sorunlar yaşadım diye...

@Ayhan Dönmez'in en sevdiği adamın videolarını atmışsın.

@user44 sadece bir videoya göre niye yorum yapayım, üstte belirttim ya zaten 9060 da sorunlar yaşadım diye...

Sorun yaşamanız markayı kötü veya alınmaz yapmıyor. Kim bilir sisteminiz nasıldı? İşletim sistemi ne haldeydi? Diğer bileşenler doğru seçilmiş miydi? Bir sürü etken var sorun yaşamak için. İnsanların tek bildiği şey ekran kartı olunca ona atlıyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…