Sapphire Pure 9070 XT almak mantıklı mıydı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nitr0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 250
  • Etiketler Etiketler
    9070xt sapphire
Sapphire GPU uretmiyor, GPU sevkeden AMD o yüzden su kart bu kart anca sogutma performansina gore tercih edilir. Her seyi AMD yapar der minimum bunlar bunlar olacak al bende bunun birerbir ornegi var denir. AMD'nin istedigi PCI tasarimina en yakini Sapphire Pulse Pure modelleridir.

Beyaz vergisi olmasa ucuza kapatacaktık işte, kapitalist düzen. Ayrıca Sapphire Pure modeli iyi diye biliyorum ben.
Sapphire'in en düşük segment ekran kartı serisinin beyaz hali. Yani kötü. Ama ucuzsa alınır.

Herşeyi AMD yapar doğrudur. Fakat bir firmada spesifik sorunlar fazlaysa demek ki kart üreticisi doğru şekilde yapamıyordur.

En ucuz beyaz buydu maalesef. Yoksa XFX Swift alacaktım. Ama incelemeleri iyiydi kartın. Nebi Akgün de B Tier demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş seviye oldukları doğru ama Pulse ve Pure üst segment kartlarla yarışan giriş seviyenin en iyi modelleri. Bunları alma şunlar daha iyi diyebileceğin gerçekten daha iyi olan başka bir giriş seviye model yok.

üst segment kartlarla yarışan giriş seviyenin en iyi modelleri.

Giriş seviye oldukları doğru ama Pulse ve Pure üst segment kartlarla yarışan giriş seviyenin en iyi modelleri. Bunları alma şunlar daha iyi diyebileceğin gerçekten daha iyi olan başka bir giriş seviye model yok.
Hocam, yüksek segmenti yükseğe bırak. Şansı bile yok.

Benim için kartın üst orta segment olması önemli değil. Soğutması iyi olsun, olması gerekeni karşılasın yeter. Piyasa o kadar garip ki aynı kartın farklı modeli arasında 5-10 bin fark var.

Soğutma ve ses performansı olarak öyle. Ne demek şansı yok xd?
Eki Görüntüle 277755

ASUS ROG'la veya Red Dragon'la yarışabileceğine o kartların inanıyor musunuz gerçekten? O kartlar ucuzlar evet ısınmıyorlar çünkü chipsetleri iyi. Ama kartın donanımı ve fanlar olarak sıfırlar. 8k, Shaderlı ve modlu MC'de RTX 4070 Gaming Trio bile sesten geçilmiyor.

Benim için kartın üst orta segment olması önemli değil. Soğutması iyi olsun, olması gerekeni karşılasın yeter. Piyasa o kadar garip ki aynı kartın farklı modeli arasında 5-10 bin fark var.

Gayet iyi hocam Pure modeli endişeniz olmasın. Bana göre tam tersi XFX daha kötü Sapphire'e göre. Daha birkaç yıl öncesine kadar XFX ekran kartları MSI anakartlarla başı dertteydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…