Ürünü haziran ayında aldım. Bir sorun yoktu, ta ki bugün bir ekran kartından gelen şiddetli cızırtı sesi. Masaüstündeyken hiçbir şey yok ama kart yüke binince, Forza Horizon 5'e girince aşırı derecede bir ses çıkartıyor. Hepsiburada üzerinden almıştım, sizce bir sorun olur mu? Garantiye göndermeli miyim?
Büyük ihtimalle servisten sorunsuz diye geri gönderilecek bilgin olsun ben senin yerinde olsam 15 gün içinde aldıysan koşulsuz iade hakkımı kullanıp sıfır farklı bir RX 9060XT ekran kartı alırdım.
Büyük ihtimalle servisten sorunsuz diye geri gönderilecek bilgin olsun ben senin yerinde olsam 15 gün içinde aldıysan koşulsuz iade hakkımı kullanıp sıfır farklı bir RX 9060XT ekran kartı alırdım.
Hocam valla geçti süresi ya ben talep oluşturdum onarım diye ama bu yazı ile.
Son 1–2 gündür ekran kartından cızırtı sesi geliyor. Oyuna girdiğimde ve stres testi sırasında ses çok yüksek şekilde artmakta, boşta iken düşük seste devam etmektedir. Fan sesi değildir. Sorun yüksek ihtimalle coil whine kartın değişmesini istiyorum
Vallahi düzelmedi ama benim kasa fan falan yok tu şimdi yeni kasa aldım kasa zaten masa altında ses falan duymuyorum takmayacaksınız hocam vallahi çaresi o sadece.