dotsh 1

Üstün
Redmi 10 2022 kullanıyorum. Şeffaf kılıf sarardı. Yeni kılıf almak mı daha mantıklı? Yoksa hidrojen peroksit ile temizlemek mi? Karbonat vb. yöntemleri denedim fakat pek bir işe yaramadı. Şeffaf kılıf almak konusunda emin değilim fakat bu tarz telefonlarda güzel kılıflar olmuyor.

Redmi 10 2022 kullanıyorum. Şeffaf kılıf sarardı. Yeni kılıf almak mı daha mantıklı? Yoksa hidrojen peroksit ile temizlemek mi? Karbonat vb. yöntemleri denedim fakat pek bir işe yaramadı. Şeffaf kılıf almak konusunda emin değilim fakat bu tarz telefonlarda güzel kılıflar olmuyor.
Ben o yöntemleri çok kez denedim. Hiç birisi de işe yaramadı maalesef. Temizinden yeni bir kılıf almak lazım.

Benim bildiğim içindeki mavi boya bizim bildiğimiz şeffaflığı sağlıyor, boya gidince sararıyor. Yapacak bir şey yok.

Hiçbiri işe yaramıyor ancak biraz daha kaliteli, az daha sert olan şeffaf kılıflar biraz daha geç sararıyor diyebilirim. Şeffaf silikon kılıfım 1-2 ay içinde sararmaya başladı, sert olan 6 ay olmasına rağmen sorunsuz duruyor.

Hocam özelinize yazamadım bir şey soracaktım arkadaş alacakta Redmi 10 2022 nasıl bir cihaz bühçesi ancak ona yetiyor 2.el alacak 128 GB 6 GB RAM'lı. Siz memnun musunuz?

Hocam özelinize yazamadım bir şey soracaktım arkadaş alacakta Redmi 10 2022 nasıl bir cihaz bühçesi ancak ona yetiyor 2.el alacak 128 GB 6 GB RAM'lı. Siz memnun musunuz?

Değilim. Mümkünse bütçesini arttırsın. İlk birkaç hafta sorun olmuyor fakat ondan sonra yavaşlamalar başlıyor. Arada sırada Instagram donuyor, çöküyor. Ayrıca kamerasıda berbat.