Uranos 39

Üstün
Yer
Adana
Sizce GTA 4 neden genel olarak sevilmiyor? İlla seven vardır ama diğer GTA oyunlarına göre hayranı çok az. Daha eski oyun olan GTA San Andreas bile daha çok satılmış yanlış hatırlamıyorsam.

Herkesin görüşü farklıdır elbette ama bence oyun hak ettiği değeri almıyor. Müziği, hikayesi, karakterlerin kalitesi güzel işlenmiş. Mesela en basit örneği ana karakterin diğer oyunlardaki ana karakterlerden ayrı bir özelliği var; Niko Bellic eski Sırp askeri ve Liberty City’e intikam için geliyor. Diğer oyunlarda ana karakterlerin hepsi ABD’li sıradan bir suçlu ve oyunun öncesinden kalma bir hikayesi yok, hep oyun ilerledikçe olaylar gelişiyor. Oynanış konusunda bir şey diyemececeğim ama bana göre en iyi hikayeye sahip GTA oyunudur. Bu hikaye biraz daha geliştirilirse çok sağlam dizi ortaya çıkar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizce GTA 4 neden genel olarak sevilmiyor? İlla seven vardır ama diğer GTA oyunlarına göre hayranı çok az. Daha eski oyun olan GTA San Andreas bile daha çok satılmış yanlış hatırlamıyorsam.

Herkesin görüşü farklıdır elbette ama bence oyun hak ettiği değeri almıyor. Müziği, hikayesi, karakterlerin kalitesi güzel işlenmiş. Mesela en basit örneği ana karakterin diğer oyunlardaki ana karakterlerden ayrı bir özelliği var; Niko Bellic eski Sırp askeri ve Liberty City’e intikam için geliyor. Diğer oyunlarda ana karakterlerin hepsi ABD’li sıradan bir suçlu ve oyunun öncesinden kalma bir hikayesi yok, hep oyun ilerledikçe olaylar gelişiyor. Oynanış konusunda bir şey diyemececeğim ama bana göre en iyi hikayeye sahip GTA oyunudur. Bu hikaye biraz daha geliştirilirse çok sağlam dizi ortaya çıkar. Siz ne düşünüyorsunuz?
San Andreas'a göre serbestlik anlamında bariz gerileme var.

Nasıl ya? GTA 4'ü ve GTA 5'i oynamış insanların neredeyse hepsi GTA 4'ü daha çok seviyor. Ben ilk defa sizden duyuyorum GTA 4'ün sevilmediğini.
Seven kitle elbet vardır ama Gta San Andreas’tan az satılınca sevilmediğini fark ettim. Arada 4 yıl var ve 2 oyun arasında grafik farkı çok büyük.

Herkesin görüşü farklıdır elbette ama bence oyun hak ettiği değeri almıyor. Müziği, hikayesi, karakterlerin kalitesi güzel işlenmiş. Mesela en basit örneği ana karakterin diğer oyunlardaki ana karakterlerden ayrı bir özelliği var; niko bellic eski sırp askeri ve liberty City'e intikam için geliyor. Diğer oyunlarda ana karakterlerin hepsi ABD'li sıradan bir suçlu ve oyunun öncesinden kalma bir hikayesi yok, hep oyun ilerledikçe olaylar gelişiyor. Oynanış konusunda bir şey diyemececeğim ama bana göre en iyi hikayeye sahip GTA oyunudur. Bu hikaye biraz daha geliştirilirse çok sağlam dizi ortaya çıkar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kim sevilmiyor dedi Allah aşkına? Oyunun skoru GTA 5'ten bile yüksek.